Φρένο στη μεταγραφή Καπόνο από την εγκυμοσύνη της γυναίκας του

Αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας η άφιξη του Τζέισον Καπόνο στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ, η σύζυγος του Αμερικανού φόργουορντ παρουσίασε επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της και έτσι ο παίκτης θα παραμείνει κοντά της.

Συνεπώς, η προγραμματισμένη, για την Κυριακή, έλευση του 31χρονου άσου ακυρώνεται. Από την εξέλιξη της υγείας της συζύγου του παίκτη, η οποία είναι μητέρα και άλλων δύο παιδιών, θα εξαρτηθεί πότε θα έρθει ο παίκτης στην Αθήνα.

Δεν πρέπει, σε κάθε περίπτωση, να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Καπόνο μετά από αυτό το απρόοπτο πρόβλημα να επιλέξει να παραμείνει στις ΗΠΑ.

Ο Παναθηναϊκός, στην παρούσα φάση, δείχνει διάθεση να περιμένει τον παίκτη, σεβόμενος το προσωπικό του πρόβλημα, αλλά εφόσον χρειαστεί θα στραφεί σε άλλες λύσεις για την ενίσχυσή του.

Η πλήρης ανακοίνωση της ΚΑΕ:

"Μια άτυχη στιγμή χτύπησε την πόρτα της οικογένειας Καπόνο, οδηγώντας στην ακύρωση του προγραμματισμένου για αύριο ταξιδιού του Τζέισον Καπόνο στην Ελλάδα. Η σύζυγός του παρουσίασε μία σοβαρή επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της, κάτι που έχει κλονίσει το ζευγάρι. Όπως είναι λογικό ο Αμερικάνος φόργουορντ θέλει να παραμείνει δίπλα της αυτές τις μέρες. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα μείνει στο πλευρό του παίκτη της, τονίζοντας πως θα του παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια στις δύσκολες ώρες που περνούν ο ίδιος και η σύζυγός του, αναγνωρίζοντας πως η οικογένεια είναι πάνω από όλα".