Στο κάδρο ο Τόμιτς για πρώτος προπονητής στον Ολυμπιακό

Κι εκεί που ο Ολυμπιακός φαινόταν να ψάχνει προπονητή πρώτης γραμμής, διαφαίνονται τα πρώτα χνάρια μιας στρατηγικής, ασυνήθιστης για αδερφούς Αγγελόπουλους, που έχει όμως περισσότερα σημάδια λογικής παρά εντυπωσιασμού και θωράκισης.

Μετά την άρνηση του Σάσα Τζόρτζεβιτς να αναλάβει τον κόκκινο πάγκο αφότου απομακρύνθηκε με... παραίτηση ο Μπαρτζώκας, ο Μίλαν Τόμιτς κερδίζει πόντους ως λύση για να παραμείνει ως πρώτος προπονητής των ερυθρολεύκων μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε στο ρελαντί τον Απόλλωνα Πάτρας και οι Αγγελόπουλοι σκέφτονται να δοκιμάσουν πάλι τη γνωστή των Πλάβι σχολή σε ό,τι αφορά μπασκετικούς πάγκους και απομακρύνουν τη λύση Φλέμινγκ, ο οποίος προπονούσε τη Μπάγερν και ήταν η λύση που είχε έρθει πιο κοντά και στην προ-Μπαρτζώκα εποχή.

Ο Σφαιρόπουλος είναι πιο διαχειριστικός, αλλά δεν κάνει γκελ στον κόσμο και ο Κατσικάρης -ο διακαής πόθος- δείχνει να μη θέλει να επιστρέψει σε σύλλογο, ενθυμούμενος -ίσως- και την απομυθοποίηση Γιαννάκη όταν ανέλαβε την ίδια θέση, μετά από επιτυχίες με τη γαλανόλευκη.

"Ο Ολυμπιακός δεν τελειώνει ποτέ! Όλοι πρέπει να στηρίξουμε τον Ολυμπιακό. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι, τόσο στις νίκες, όσο και στις ήττες. Το όνομα του Ολυμπιακού δεν τελειώνει ποτέ. Συνεχίζουμε", δήλωσε ο Τόμιτς με ενωτική φιλοσοφία και με αρχηγική φιλοδοξία. Οι ελπίδες του για πρώτος προπονητής αναπτερώνονται.

Κι όταν ρωτήθηκε ευθέως: "Για αυτό το θέμα θα έχετε επίσημη ενημέρωση μέσα στις επόμενες μέρες", σχολίασε συβιλλικά...