Επιστρέφει ο Γκάλης για να σώσει τον Άρη!

Ο Νίκος Γκάλης επιστρατεύεται από τον Άρη για να τον σώσει.

Ο βετεράνος μπασκετμπολίστας και σύμβολο των κιτρίνων συναντήθηκε την Πέμπτη με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Αρης, Λευτέρη Αρβανίτη και δέχτηκε να επιστρατευτεί "σαν απλός στρατιώτης" για να βοηθήσει στις δύσκολες ώρες που περνά η ομάδα.

Τα παραπάνω εξήγησε ο ίδιος ο Νίκος Γκάλης στην επίσημη σελίδα του στο Facebook. Αναλυτικά, ανέφερε: "Σε συνάντηση που είχα με τον πρόεδρο της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Λευτέρη Αρβανίτη, διαπίστωσα ότι η ομάδα μας περνά δύσκολες ώρες. Μου προτάθηκε να βοηθήσω στην προσπάθεια αναγέννησής της. Δεν ήταν δυνατόν να μη δεχτώ, γιατί ο ΑΡΗΣ είναι η ομάδα μου. Είναι αυτή, της οποίας τη φανέλα φόρεσα και τίμησα για 12 και πλέον χρόνια. Τώρα, στις δύσκολες στιγμές που περνά, δέχτηκα να επιστρατευτώ σαν απλός στρατιώτης".

Ακόμη, στη σελίδα του αναφέρεται: "Καλώ όλους τους Αρειανούς παράγοντες και φιλάθλους να σταθούν δίπλα στην ομάδα με κάθε τρόπο. Με υπομονή και δουλειά τα επόμενα χρόνια θα πρέπει και η Κ.Α.Ε. να εξυγιανθεί, αλλά και να μπουν οι βάσεις για τη δημιουργία ενός ισχυρού ΑΡΗ".

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νίκος Γκάλης θα έχει ένα συμβουλευτικό ρόλο στην ΚΑΕ Αρης και δε θα έχει ρόλο στο διοικητικό συμβούλιο.

Αναμένεται το όνομα του σπουδαίου βετεράνου μπασκετμπολίστα να παίξει ρόλο σε εμπορικές συμφωνίες που θέλει να κλείσει ο Αρης, με το οικονομικό να είναι το μεγάλο "αγκάθι" που ταλαιπωρεί τόσο το μπασκετικό, όσο και το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Σημειώνεται ακόμη ότι οι κίτρινοι έκαναν πρόταση επαναπροσέγγισης και στον Παναγιώτη Γιαννάκη, για τη θέση του προπονητή, αλλά ο Δράκος την αρνήθηκε, λέγοντας ότι "δεν είναι ώριμες οι συνθήκες".