Τα μάζεψε και έφυγε για Αμερική ο Λάσμε

Όχι μόνο εκτός Παναθηναϊκού, αλλά και εκτός Ελλάδος βρίσκεται πλέον ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Στεφάν Λάσμε. Ο Γκαμπονέζος σέντερ δεν θα επιστρέψει - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - στην Ελλάδα, καθώς την Κυριακή το απόγευμα μάζεψε όλα του τα πράγματα και. άδειασε το σπίτι του στον Διόνυσο. Λίγο αργότερα ξεκίνησε για το Ελευθέριος Βενιζέλος και αποχαιρέτησε οριστικά τη χώρα μας, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του news.gr.

Προορισμός του η άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όπου θα αναζητήσει την τύχη του και θα παραμείνει για το επόμενο χρονικό διάστημα, έως ότου βρεθεί η καινούργια του μπασκετική στέγη. Μαζί του στην Αμερική βρίσκονται η σύζυγός του Αναστασία, αλλά και η κόρη τους. Όπως μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά η γυναίκα του, η Ελλάδα ανήκει στο παρελθόν για την οικογένεια Λάσμε.

Ο ίδιος ο Λάσμε εμφανίστηκε ιδιαίτερα απογοητευμένος με την εξέλιξη των πραγμάτων, καθώς αγαπούσε ιδιαίτερα τη χώρα μας. Παρόλ' αυτά η αρκετά μειωμένη πρόταση που του έκανε ο Παναθηναϊκός - περί τα 500.000 ευρώ λιγότερα για διετές συμβόλαιο - σε σχέση με το ποσό που ο ίδιος ο παίκτης επιθυμούσε, ήταν και η βασική αιτία του διαζυγίου μεταξύ των δύο πλευρών. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν τον έχει προσεγγίσει - προς το παρόν - άλλη ελληνική ομάδα και όπως όλα δείχνουν ο επόμενος σταθμός του θα είναι εκτός Ελλάδος.