Παναθηναϊκός: Χτύπησε την πόρτα του Ολυμπιακού για Μάντζαρη

Εξακολουθεί να εκπλήσσει με τις κινήσεις της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Μετά την εκδήλωση αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από τον προεδρικό θώκο της ΚΑΕ, ακολούθησε η λύση πέντε συμβολαίων, η αποχώρηση του Ματσιούλις, η συμφωνία για ανανέωση με τον Γκιστ και μετά από όλα αυτά, οι πράσινοι προχώρησαν σε μια κίνηση σπάνια για τη σύγχρονη ιστορία του ελληνικού μπάσκετ.

Χτύπησαν την πόρτα του Ολυμπιακού και ζήτησαν τον Βαγγέλη Μάντζαρη!

Ο διεθνής γκαρντ δεσμεύεται για έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους.

Την ίδια στιγμή, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι είχαν έτοιμη πρόταση αναπροσαρμογής συμβολαίου, παράλληλα με επέκταση.

Οι πράσινοι, σε μια κίνηση που δεδομένα αιφνιδίασε τον Ολυμπιακό, ζήτησαν από τους Πειραιώτες να απαντήσουν αν δέχονται να τον παραχωρήσουν και με ποιο οικονομικό τίμημα.

Αγωνιστικά, η επιδίωξη των νταμπλούχων Ελλάδας μπορεί να στηριχτεί στο γεγονός ότι ο συγκεκριμένος παίκτης μπορεί να πλαισιώσει ιδανικά έναν γκαρντ με τις προδιαγραφές του Δημήτρη Διαμαντίδη, να προσφέρει στο οργανωτικό κομμάτι και κυρίως να δώσει λύσεις μαρκάροντας τον καλύτερο παίκτη των αντιπάλων.

Στις τάξεις του Ολυμπιακού έμειναν έκπληκτοι όταν ενημερώθηκαν για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και απλά υπενθύμισαν ότι ο Μάντζαρης δεσμεύεται με συμβόλαιο και ξεκαθάρισαν ότι δεν έχουν καμία διάθεση να διαπραγματευτούν το ενδεχόμενο παραχώρησής του. Ο ίδιος ο Βαγγέλης Μάντζαρης, από την πλευρά του, εξήγησε ότι έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και σκοπεύει να το τιμήσει.