Για μεγάλα πράγματα φέτος ο ΚΑΟΔ

Με όλους τους παίκτες στη διάθεσή του ξεκινά την προετοιμασία για την αναμέτρηση-πρόκληση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με τον Ολυμπιακό, ο προπονητής του ΚΑΟΔ, Γιώργος Καλαφατάκης.

Ο Αμερικανός πλέι-μέικερ, Λούις Ντέιλ, ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του στο μηριαίο δικέφαλο. Ο πόιντ γκαρντ των Δραμινών προφυλάχθηκε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, αλλά πλέον είναι έτοιμος να χρησιμοποιηθεί εκ νέου σε την αναμέτρηση με τους πρωταθλητές.

Σε προβολή οπτικού υλικού, για να επισημανθούν λάθη που συνόδευσαν την ομάδα στο νικηφόρο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, προχώρησε ο Γιώργος Καλαφατάκης, αμέσως πριν τη σημερινή προπόνηση του ΚΑΟΔ.

Ο έμπειρος προπονητής θεωρεί ότι ο ΚΑΟΔ έχει τη δυνατότητα και την ποιότητα να φθάσει ψηλά φέτος. Ο Γιώργος Καλαφατάκης εστίασε σε αδυναμίες που φανέρωσε το σύνολό του υποδεχόμενο τον Δικέφαλο, τονίζοντας πως στην προκειμένη μπορεί να μην κόστισαν, αν επαναληφθούν, ωστόσο, ενδέχεται να μην οδηγήσουν σε ανάλογο θετικό αποτέλεσμα. Δεν παρέλειψε, βέβαια, να καταθέσει για μια ακόμη φορά εύσημα σε όλους για την επικράτηση επί των "ασπρόμαυρων".