Με… “Ολίμπια” ψυχραιμία το τριφύλλι στη Λιουμπλιάνα

Στη Λιουμπλιάνα αναμετράται σήμερα ο Παναθηναϊκός με την τοπική, βελτιωμένη και με υψηλές βλέψεις φέτος, Ολίμπια. Η σλοβενική ομάδα βασίζεται στο επιθετικό παιχνίδι και κυρίως στους Τεέμο Ρανίκο και Ντομινίκ Ουότερς, έστω κι αν αυτοί δεν έχουν φανεί ιδίαιτερα στα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας.

Στον Παναθηναϊκό στοχεύουν στην πρώτη εκτός έδρας νίκη τους στη διοργάνωση, κάτι που, αν επιτευχθεί, δε θα δώσει μόνο τονωτική ένεση στην πληγωμένη ψυχολογία των πρασίνων, αλλά και θα βάλει φρένο στις ορέξεις των Σλοβένων που επιθυμούν να τερματίσουν από πάνω στον πρώτο όμιλο της Euroleague. Να θυμίσουμε, εξάλλου, πως, αμφότερες οι ομάδες μετρούν από μία νίκη και μία ήττα έως τώρα στη διοργάνωση.

Η επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague φωτογραφίζει τον εορτάζοντα Δημήτρη Διαμαντίδη ως τον κορυφαίο παίκτη, βαρόμετρο των πρασίνων.

Ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και ο Αργύρης Πεδουλάκης, με το μυαλό στη νίκη, σκέφτεται να μεταφέρει το παιχνίδι κάτω από τη ρακέτα με Λάσμε και Σχορτσιανίτη. Χωρίς τον τραυματία Σάσου Σαλίν θα αγωνιστεί σήμερα η Ολίμπια. "Πρέπει να ξεχάσουμε τελείως τον Ολυμπιακό" δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πεδουλάκης.

Διάψευση των επαφών Παπαλουκά - Παναθηναϊκού

Στο μεταξύ, ο ατζέντης του Θοδωρή Παπαλουκά, Γιώργος Δημητρόπουλος διέψευσε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τα σενάρια που κάνουν λόγο για επαφή του πελάτη του με την ομάδα του τριφυλλιού. "Το ερυθρόλευκο παρελθόν του πελάτη του δεν αφήνει περιθώρια για μια μετεγγραφή στο τριφύλλι", υπογράμμισε με έμφαση.