Προς αποχώρηση ο Ντόρσεϊ από τους ερυθρόλευκους

Ακόμα περισσότερο χάλασε ο Τζόι Ντόρσεϊ το κλίμα στον μπασκετικό Ολυμπιακό, μετά την εντός έδρας ήττα με 79-61 από τη Ζαλγκίρις για τη Euroleague.

Η προοπτική απόκτησης του Ντιόντε Κρίστμας έχει πιέσει τον Αμερικανό φόργουορντ-σέντερ ήδη από προχθές. Στα αποδυτήρια, χθες, σύμφωνα με τη Sportday, φώναξε στους συμπαίκτες του και αποκάλεσε αρκετούς από αυτούς "εγωιστές". Ο Τζόι Ντόρσεϊ φέρεται να έχει πει στον συμπαίκτη του Έισι Λο ότι το χθεσινό ματς με τη Ζαλγκίρις ήταν πιθανότατα το τελευταίο του με τη φανέλα των ερυθρολεύκων.

Η φετινή παρουσία του Αμερικανού δε συγκρίνεται με την περσινή. Ο παίκτης μοιάζει καταβεβλημένος ψυχολογικά. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έγραψε για το θέμα: "Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω παραιτηθεί από κανέναν και τίποτα. Δεν έχω αποφασίσει αν θα πάρω τη δεχτώ τη συμφωνία με ομάδα του ΝΒΑ, επειδή αγαπώ την Αθήνα. Πρέπει να καθίσω με τον προπονητή μου και να μιλήσω, γιατί δεν είναι ίδιος ο Ολυμπιακός με πέρυσι. Κάτι πρέπει να αλλάξει για μένα, για να μείνω".

Η θέση Μπαρτζώκα

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας ρωτήθηκε χθες στη συνέντευξη Τύπου, κι αν στην αρχή έδειξε έκπληκτος, αμέσως μετά πέρασε στη γραμμή του "ουδείς αναντικατάστατος". Συγκεκριμένα, ο κ. Μπαρτζώκας δήλωσε: "Τώρα έμαθα τι συνέβη. Κοιτάξτε, όποιος δε θέλει να μείνει, μπορεί να φύγει. Θα το εξετάσουμε".