Κρίστμας από τον Οκτώβριο στο ΣΕΦ

Η κενή θέση ξένου στον Ολυμπιακό αφήνει ανοικτά περιθώρια ακόμη και για Αμερικανό σουτέρ που θα δώσει ακόμη περισσότερες λύσεις στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού, μιας και οι ερυθρόλευκοι θέλουν φέτος να πατήσουν στέρεα σε δύο βάρκες, σ' αυτή του πρωταθλήματος της Α1 και σ' αυτή της Euroleague.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει, βάσει της τροποποίησης του κανονισμού, τη δυνατότητα να αποκτήσει ελεύθερο παίκτη που αγωνίστηκε και πέρσι στην Α1.

Ο εκλεκτός του Ολυμπιακού είναι ο σούτινγκ γκαρντ Ντιόντε Κρίστμας, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ρεθύμνου. Ο παίκτης μπορεί να καλύψει με επιτυχία τόσο τη θέση δύο, όσο και τη θέση τρία και μέτρησε 18,2 πόντους κατά μέσο όρο στη διάρκεια της περσινής κανονικής περιόδου.

Πέρσι είχε πετύχει 41 πόντους στον αγώνα του Ρεθύμνου με αντιπάλους τους ίδιους του ερυθρόλευκους στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Το καλοκαίρι πήρε μέρος στη summer league των ΗΠΑ, δοκιμαζόμενος από τους Μπόστον Σέλτικς.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αρέσκεται στο να έχει αναπληρωματικά δυάρια που να μπορούν να ξεμαρκάρονται και να σκοράρουν συχνά, ειδικά όταν μπαίνουν στο παρκέ με αλλαγές τύπου χάντμπολ (μόνο επίθεση, μόνο άμυνα).