Έφτασε τις 21 σερί νίκες ο Ολυμπιακός κόντρα στη Σιένα

Μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο θύμιζε... πρωταθλητή κόσμου ο Ολυμπιακός κόντρα στη Σιένα των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων, με τον Περπέρογλου να πετυχαίνει... σχεδόν μόνος του την ολική επαναφορά και τους “ερυθρόλευκους” να παίρνουν τελικά τη νίκη κόντρα στους Ιταλούς με σκορ 78-73.

Οι “ερυθρόλευκοι” έδειχναν αδιάφοροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τη Σιένα να έχει τον έλεγχο του αγώνα και να φτάνει να προηγείται ως και με 15 πόντους διαφορά, πριν ο Ολυμπιακός “ξυπνήσει” στην τελευταία περίοδο και, με μπροστάρηδες τους Περπέρογλου και Σπανούλη, ανατρέψει το σκορ ένα λεπτό πριν το τέλος και πάρει μία ακόμα νίκη, διευρύνοντας το απίθανο σερί του στις 21 διαδοχικές νίκες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός στην τέταρτη περίοδο του αγώνα είχε την απίστευτη επίδοση των 11/11 σουτ εντός παιδιάς!

Ο Περπέρογλου τελείωσε το παιχνίδι με 18 πόντους, ενώ ο Σπανούλης πέτυχε 16.

Επόμενο (και τελευταίο) παιχνίδι για την πρώτη φάση της Euroleague είναι αυτό την επόμενη εβδομάδα στην Πολωνία, κόντρα στη Ζιέλονα Γκόρα, η οποία είχε δυσκολέψει απρόσμενα τους παίκτες του Γ. Μπαρτζώκα στο ΣΕΦ.