Βαρύς ο πέλεκυς για Ολυμπιακό, Πρίντεζη, Μπέγκιτς

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς για τον Ολυμπιακό και τους πρωταγωνιστές του... αγώνα μποξ που στήθηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Γαλατά. Η Euroleague τιμώρησε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τους ερυθρόλευκους, με τρεις τον Πρίντεζη και με τέσσερις τους Μπέγκιτς, Μπονσού.

Οι δύο τελευταίοι ξεκίνησαν τον καυγά γι' αυτό και έχουν τη μεγαλύτερη ποινή, ενώ ο Πρίντεζης που πήρε μέρος σε αυτή θα απουσιάσει από τα εναπομείναντα παιχνίδια της ομάδας του από την πρώτη φάση.

Ωστόσο, ο Έλληνας φόργουορντ θα μπορέσει να ενισχύσει τους Πρωταθλητές Ευρώπης στο πρώτο τους ματς στο TOP16. Σε αντίθεση φυσικά με τον Μπέγκιτς, τον οποίο θα έχει στη διάθεση του ο Μπαρτζώκας στη δεύτερη αγωνιστική της επόμενης φάσης.

Όσο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει εξασφαλίσει από τώρα την πρωτιά του ομίλου του, τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των αντικειμένων που εκτοξεύτηκαν από την εξέδρα και την προσπάθεια κάποιων οπαδών να φτάσουν μέχρι το παρκέ. Οι ερυθρόλευκοι θα ασκήσουν έφεση ελπίζοντας πως η ποινή τους θα μειωθεί ή θα αλλάξει όπως έγινε με τον Παναθηναϊκό και θα μπορέσουν να αγωνιστούν με τους φιλάθλους στο πλευρό τους, αλλά σε άλλο γήπεδο.

Ο Πρίντεζης, εκτός από τις τρεις αγωνιστικές, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 10.000 ευρώ και ο Μπέγκιτς με 20.000 ευρώ.

Πηγή: novasports.gr