Έκανε… σεφτέ ο Παναθηναϊκός στην Ευρωλίγκα

Ο Παναθηναϊκός του Αργύρη Πεδουλάκη έχει ακόμα πολλά να μάθει... Ωστόσο, ακόμα και αν κατά διαστήματα συμπεριφέρθηκε «ανώριμα» απέναντι στην Καντού μέσα στο ΟΑΚΑ, «πατώντας» πάνω στα εύστοχα σουτ τριών πόντων που πέτυχε στο τέλος πήρε τη νίκη με σκορ 78-76 για την 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. 

Κορυφαίοι Σχορτσανίτης, Διαμαντίδης, Πάνκο για τους «πράσινους» που έβγαλαν στο παρκέ πολλά προβλήματα, ειδικά στην περιφερειακή άμυνα. 

Οι «πράσινοι» βρήκαν απέναντί τους μία πολύ καλά διαβασμένη Καντού που τους δημιούργησε προβλήματα με τις εξαιρετικές της επιστροφές στην άμυνα και τα πολλά μακρινά σουτ που πέτυχε στην επίθεση. Ο Σχορτσανίτης ήταν σημείο αναφοράς για την ομάδα του Πεδουλάκη στην επίθεση αλλά οι 19 πόντοι του δεν θα ήταν αρκετοί αν στο τέλος δεν είχαν έρθει τα μεγάλα σουτ από Διαμαντίδη, Πάνκο και Ματσιούλις που έδωσαν εντέλει τη νίκη στην ελληνική ομάδα. 

Όπως και να έχει φάνηκε ξεκάθαρα ότι η «νέα» ομάδα του Παναθηναϊκού έχει μπροστά της μακρύ και δύσκολο δρόμο για να... μάθει να «καθαρίζει» τέτοια ματς που στο παρελθόν είχε «ψωμοτύρι», όπως μεταδίδει χαρακτηριστικά ο sport-fm.gr

Την Δευτέρα το επόμενο ματς για το «τριφύλλι» που υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι της Α1.