Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΚ στο Eurocup

Έκλεισε την… κακή παρένθεση ο ΠΑΟΚ. Ο “Δικέφαλος του Βορρά” επικράτησε στη Θεσσαλονίκη της αήττητης Χιμίκ με 77-69, για την 4η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Eurocup και επέστρεψε στις νίκες μετά το στραβοπάτημα της περασμένης εβδομάδας κόντρα στην Άνκαρα.

Οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου είχαν το πάνω χέρι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και απειλήθηκαν μόνο στο τρίτο δεκάλεπτο από τους Ουκρανούς, βρίσκοντας όμως γρήγορα τον τρόπο να ανακάμψουν.

Ο Πέιν κορυφαίος των νικητών με 18 πόντους. Άξιος συμπαραστάτης του ο Κούπερ με 16. Για τους φιλοξενούμενους 19 είχε ο Ντελέινι.

Τρεις νίκες και μία ήττα μετρά πλέον ο ΠΑΟΚ στον 6ο όμιλο και μπορεί να ελπίζει όχι μόνο σε πρόκριση στην επόμενη φάση, αλλά και σε πρωτιά στο γκρουπ του.

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Πέιν 18 (6 ριμπάουντ), Κούπερ 16 (4), Χαραλαμπίδης, Τσόχλας 6 (2), Τσαϊρέλης 11 (5 ριμπάουντ), Δέδας 8 (2), Μαργαρίτης 8 (9 ριμπάουντ), Καλλές 4, Μπόγρης 6, Κασελάκης, Λιάπης, Κονιάρης

Χιμίκ (Μουίζνιεκς): Ποπόφ, Γκάτενς 11, Κοβαλένκο, Σούλερ 16 (7 ριμπάουντ), Φρεϊμάνις 9 (1), Τράβις 6 (5 ριμπάουντ), Ζαβάντσκι 3, Ντελέινι 19 (1), Πούστοβι 5, Προκοπένκο, Ριαμπτσουκ, Κόνιεφ

Πηγή: sport-fm.gr