Τα κοστούμια του Σπανούλη στην ιστορία των Final 4

Ο Βασίλης Σπανούλης πρωταγωνιστεί στα Final 4 από το 2009 μέχρι σήμερα

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ετοιμάζεται για το πέμπτο του Final 4 και μάλιστα σε όλα ήταν και πρωταγωνιστής.

Η λάμψη της διοργάνωσης υποχρεώνει τους πρωταγωνιστές να κουβαλάνε μαζί τους κάποιο κοστούμι για τις ανάγκες των συνεντέυξεων τύπου και των «gala» (όποτε έγιναν).

Δείτε τις στυλιστικές επιλογές του Σπανούλη στα τελευταία πέντε Final 4.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 2017

Η φετινή παρουσία του Βασίλη Σπανούλη στη συνέντευξη Τύπου περιελάμβανε μπεζ παντελόνι (πατζάκι διπλωμένο), γκρι σακάκι, άσπρο πουκάμισο με μαύρα πουά σημάδια και μπορντό γραβάτα

ΜΑΔΡΙΤΗ 2015

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού παρουσιάστηκε μαζί με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στη συνέντευξη Τύπου με γκρι ανοικτόχρωμο σακάκι, γαλάζιο πουκάμισο και μπλε σκούρα απλή γραβάτα.

Στη συγκεκριμένη διοργάνωση οι βραβεύσεις έγιναν αμέσως μετά τη συνέντευξη Τύπου χωρίς να υπάρξει «gala».

ΛΟΝΔΙΝΟ 2013

Το 2013 στην πρωτεύουσα της Αγγλίας πάλι δεν υπήρξε «gala» κι έτσι ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» κουβάλησε μόνο ένα σακάκι. Αυτό βέβαια ήταν τόσο ιδιαίτερο που δεν έμεινε ασχολιάστο.

Μπλε ελεκτρίκ σακάκι. ελαφρώς ροζ πουκάμισο με πουα βούλες μπορντο και σκούρα καφέ γραβάτα με ανάλογη ζώνη.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 2012

Ο Βασίλης Σπανούλης στη συγκεκριμένη διοργάνωση χρειάστηκε να πάρει μαζί του δύο σακάκια.

Στη συνέντευξη Τύπου «έσκασε μύτη» με ένα γκρι ανθρακί κοστούμι με ένα αρκετά πιο ανοιχτόχρωμο πουκάμισο και μαύρη γραβάτα.

Στο «gala» της μεθεπόμενης μέρας όπου παρέλαβε το βραβείο του MVP της σεζόν, φόραγε γκρι σακάκι, άσπρο πουκάμισο, ασπρόμαυρη καρό γραβάτα κι ένα λευκό μαντίλι.

ΒΕΡΟΛΙΝΟ 2009

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το τρόπαιο χάρη κυρίως στον Βασίλη Σπανούλη ο οποίος με καταπληκτική απόδοση σε εκείνο το Final 4, ολοκλήρωσε μία χρονιά στην οποία φυσικά και πρωταγωνίστησε.

Στην γιορτή των βραβεύσεων στο Βερολίνο, ο Σπανούλης φόραγε μαύρο κοστουμι με κάθετες «σκιές», λευκό πουκάμισο και μπλε γραβάτα.

Πηγή: gazzetta.gr