Εθνική Ελλάδος: Τραυματίστηκε ο Νίκος Καρέλης

Ένα άσχημο νέο προέκυψε στην προπόνηση που πραγματοποίησε η εθνική Ελλάδος στις εγκαταστάσεις του Μάλεμε το πρωί της Δευτέρας.

Ο λόγος για το Νίκο Καρέλη ο οποίος αποχώρησε τραυματίας και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στο γαστροκνήμιο.

Ως εκ τούτου, ο επιθετικός του Παναθηναϊκού θα απουσιάσει από το φιλικό με τη Σερβία, ενώ αν η επόμενη αγωνιστική της Superleague διεξαχθεί κανονικά το προσεχές Σαββατοκύριακο θα λείψει και από τον αγώνα των πρασίνων με τον Εργοτέλη.

Επίσης, ο Γλύκος ένιωσε πόνους στα πλευρά και είναι δύσκολο να βρίσκεται στην αποστολή για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο προπονεί αλλά και καθοδηγεί εκτάκτως ο Κώστας Τσάνας.

Αυτή, ήταν η μοναδική αλλά και τελευταία προπόνηση για την Εθνική ομάδα στα Χανιά, αφού την Τρίτη υπάρχει το παιχνίδι με τη Σερβία στο γήπεδο Περιβολίων.

Υπενθυμίζεται ότι η αποστολή για την ελληνική ομάδα είναι η παρακάτω:

Καρνέζης, Γλύκος, Καπίνο, Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Μόρας, Καράμπελας, Μπακάκης, Μανιάτης, Τζιόλης, Σάμαρης, Μάνταλος, Κονέ, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος, Καρέλης, Αθανασιάδης, Γκέκας, Τασουλής, Κολοβός, Ντίνας, Βύντρα.