Εθνική Ελλάδος: Άφησε εκτός τον Μήτρογλου ο Ρανιέρι

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι άφησε εκτός αποστολής τον Κώστα Μήτρογλου του Ολυμπιακού, προφανώς λόγω του ντεφορμαρίσματος του διεθνούς στράικερ.

Προφανώς, υπολογίζει ως βασικό τον Στέφανο Αθανασιάδη και ως πρώτο επιλαχόντα τον Φάνη Γκέκα, που είχε επανασυμπεριληφθεί στην προεπιλογή.

Από τις απουσίες που έκαναν αίσθηση ήταν κι αυτή του Παναγιώτη Ταχτσίδη της Βερόνα, στον οποίο μέχρι πρότεινος φερόταν να στηρίζει πολλά, αλλά οι εμφανίσεις του Έλληνα μέσου δεν τον δικαίωσαν, όπως, άλλωστε και τα αποτελέσματα.

Στην αποστολή επιστρέφει και ο Κώστας Φορτούνης, για να προσδώσει ποιότητα στα χαφ.

Έκπληξη αποτελεί η κλήση του Μιχάλη Μπακάκη της ΑΕΚ, παρότι υπάρχουν αρκετοί αμυντικοί, κάτι που δείχνει ότι ο Ιταλός διατηρεί ισορροπίες και με την Ένωση, βάσει της επικείμενης ανόδου της ομάδας στη Superleague την ερχόμενη χρονιά.

Ο Μπακάκης (αριστερός μπακ) γίνεται ο πέμπτος παίκτης που καλείται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, προερχόμενος από σύλλογο δεύτερης κατηγορίας.

Δείτε όλες τις κλήσεις:

Καρνέζης, Γλύκος, Καπίνο, Μανωλάς, Μόρας, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Καράμπελας, Τοροσίδης, Μπακάκης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανιάτης, Τζιόλης, Σάμαρης, Μάνταλος, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Μαυρίας, Καρέλης, Γκέκας .