Κατσουράνης: Στηρίξτε την εθνική Ελλάδος

Ο Κώστας Κατσουράνης έκανε έκκληση για στήριξη στην εθνική Ελλάδος, παρότι τη συγκεκριμένη περίοδο δεν είναι μέλος της τη δεδομένη περίοδο.

Ο ποδοσφαιριστής άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Εθνική, αν και εφόσον κληθεί, όχι πάντως ως παράγοντας ή στέλεχος. "Είμαι ποδοσφαιριστής και δεν σκέφτομαι να σταματήσω το ποδόσφαιρο", είπε, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Arena FM.

"Πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε αυτή την ομάδα. Αυτά τα παιδιά. Δεν τελείωσε τίποτα με ένα παιχνίδι, με ένα αποτέλεσμα. Η ζωή συνεχίζεται… Δεν ξέρω αν θα είμαι και πάλι στην ομάδα, θα δούμε δεν ξέρεις τι σου φέρνει η ζωή, αλλά από μένα είτε είμαι, είτε δεν είμαι στην Εθνική, είτε είμαι 50 χρονών, άσχημη κριτική δεν θα κάνω ποτέ σε κάτι που λάτρεψα περισσότερο από κάθε τι", συμπλήρωσε.

Ο Κατσουράνης ευχήθηκε στους διεθνείς "να είναι υγιείς, να έχουν καλύτερο ρυθμό τον Οκτώβριο, για να έχουμε καλύτερη εικόνα στη συνέχεια" και ξεκαθάρισε: "Δε θέλω να έχω ρόλο στην Εθνική. Δεν το έχω σκεφτεί και δεν το έχω συζητήσει καν".

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κώστας Κατσουράνης, που αναζητά ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του, έχει δεχτεί πρόταση και από Ινδία.