“Kατάντια να μην να κάνουν μετεγγραφές οι ομάδες”

Μίλησε για όλους και για όλα. Για την ομάδα του Περιστερίου, για το πρωτάθλημα, για την εθνική, για την καριέρα στο εξωτερικό. Ο λόγος για τον Νίκο Λαζαρίδη, τον παίκτη του Ατρομήτου που έδωσε συνέντευξη στην ΟΠΑΠ TV.

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής μιλάει για την ομάδα του με τα καλύτερα λόγια. Όπως λέει είναι μια ΠΑΕ με καλή οργάνωση και διοίκηση, που σου παρέχει τα πάντα.

Όσον αφορά στους στόχους της φετινής χρονιάς, αναφέρεται στις υψηλές βλέψεις του Ατρομήτου, καθώς πιστεύει ότι το ρόστερ της ομάδας αποτελείται από παίκτες με ποιότητα και μία σοβαρή διοίκηση που τους στηρίζει. Πιστεύει μάλιστα ότι η συνεργασία με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι τιμή του και τον χαρακτηρίζει μεγάλη προσωπικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου, από όποιο πόστο και αν το υπηρετεί.

Αναφερόμενος στην κρίση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, λέει ότι είναι κατάντια να μην μπορούν οι ομάδες να κάνουν μεταγραφές και ανανεώσεις συμβολαίων και προσπαθεί να αντιστρέψει την εικόνα που έχει ο κόσμος περί καλοπληρωμένων παικτών που ζουν πλουσιοπάροχα.

Για το ενδεχόμενο καριέρας στο εξωτερικό, τόνισε ότι δεν είναι κάτι που έχει ονειρευτεί αν και θα ήθελε να μπορούσε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του. Όσο για την εξέλιξη του πρωταθλήματος, πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, παρά το γεγονός ότι παίζει μέτριο ποδόσφαιρο. Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την κορυφαία στιγμή της καριέρας του, όταν ως παίκτης του Άρη ακόμα, σημείωσε γκολ με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης.