Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός Κυπέλλου κεκλεισμένων των θυρών – Οι προϋποθέσεις μπορεί να αλλάξουν

Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός Κυπέλλου κεκλεισμένων των θυρών – Οι προϋποθέσεις μπορεί να αλλάξουν

Τι δήλωσε ο Τάκης Μπαλτάκος

Σύσκεψη έγινε σήμερα στην ΕΠΟ για την έδρα του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη, παρουσία του Αχιλλέα Μπέου.

Κατά τη σύσκεψη αποφασίστηκε ο αγώνας να γίνει στο Πανθεσσαλικό στάδιο, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, ενώ έχουν προκύψει ερωτηματικά για την παρουσία κόσμου εξαιτίας των βελτιωτικών έργων που πρέπει να γίνουν.

Με τα έως τώρα δεδομένα ο αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Ωστόσο, αν το επόμενο διάστημα το γήπεδο του Βόλου φτάσει στο σημείο να πληροί τις προϋποθέσεις, ο τελικός θα γίνει παρουσία 11.000 φιλάθλων.

Ο Τάκης Μπαλτάκος δήλωσε για το ζήτημα:

«Έγινε μια σύσκεψη σήμερα. Σε αυτή την σύσκεψη πήραμε αποφάσεις. Το πρώτο που πρέπει να πούμε είναι πως η ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να τηρεί την προκήρυξη. Όταν υπάρχει ομάδα από Αθήνα και Θεσσαλονίκη ο τελικός γίνεται στον Βόλο. Ο Άρης δεν δέχεται να παίξει στο ΟΑΚΑ. Αφού δεν συμφωνούν οι ομάδες, πάμε στον Βόλο που λέει η προκήρυξη αλλά πρέπει να πληρούνται οι προϋποθέσεις. Αν δεν τηρηθούν μέχρι ένα χρονικό σημείο θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Ο Παναθηναϊκός εξέφρασε επιφυλάξεις ακόμη και με τον κόσμο λόγω επεισοδίων που μπορούν να συμβούν. Ο δήμαρχος Βόλου δέχεται με περίπου 11.000 φιλάθλους. Τώρα δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις. Σήμερα η απόφαση είναι: Στον Βόλο ο τελικός χωρίς οπαδούς. Αν αλλάξουν οι προϋποθέσεις θα το δούμε. Θα πρέπει το γήπεδο του Βόλου να βελτιωθεί βάσει νόμου, σύντομα όμως για προλάβουμε και εμείς να αλλάξουμε απόφαση».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο του ΟΑΚΑ απάντησε: «Σας είπα για το ΟΑΚΑ. Ο Άρης δεν δέχεται να παίξει εκεί που το χρησιμοποιούσε σαν έδρα ο Παναθηναϊκός. Η ΕΠΟ ασφαλώς μπορεί να συνδράμει οικονομικά για να βελτιωθεί το Πανθεσσαλικό».