Επέστρεψε ο πρωταθλητής κόσμου Μίλτος Τεντόγλου: «Αν ήταν απόγευμα, θα έκανα καλύτερη επίδοση»

Επέστρεψε ο πρωταθλητής κόσμου Μίλτος Τεντόγλου: «Αν ήταν απόγευμα, θα έκανα καλύτερη επίδοση»

«Πρέπει να είμαι πιο συγκεντρωμένος, να κάνω καλύτερους αγώνες»

Με καλή διάθεση επέστρεψε ο Μίλτος Τεντόγλου από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Γλασκόβης και παρουσίασε το χρυσό μετάλλιο στον κόσμο που τον περίμενε.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης παρουσίασε το μετάλλιο μπροστά στις κάμερες, αποσπώντας τα χειροκροτήματα του κόσμου. «Θα το γυρίσω για όλους», είπε και στη συνέχεια έβγαλε φωτογραφίες και έκανε δηλώσεις.

«Εντάξει, άλλο να κερδίζεις με 8,20 και άλλο με 8,50, γιατί αν ήταν απόγευμα, θα έκανα καλύτερη επίδοση», δήλωσε, ενώ για τον αντίπαλό του πρόσθεσε: «Του το δίνω: ήταν πολύ καλύτερος από μένα σε αυτό τον αγώνα. Συνήθως βάζουμε κόντρες μεταξύ μας για επίδοση και όχι για θέση. Αυτή τη φορά ήταν καλύτερος».

Στο αεροδρόμιο ήταν εκεί, για να τον υποδεχτεί, η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, και άλλα μέλη της ομοσπονδίας.

«Πρέπει να είμαι πιο συγκεντρωμένος, να κάνω καλύτερους αγώνες. Θα έχω περισσότερη όρεξη στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, γιατί είναι καλοί αγώνες, είναι και ανοιχτός στίβος και θα κυνηγήσω μια καλή επίδοση εκεί. Στη Γλασκόβη δε γινόταν να γίνει η επίδοση. Νιώθω έτοιμος για το καλοκαίρι, θα κάνουμε και μία καλή προετοιμασία, γιατί θα μπω νωρίς στους αγώνες. Θα είμαι σίγουρα έτοιμος» δήλωσε κατά την άφιξή του ο Τεντόγλου.