Στην… αντεπίθεση ο Κούγιας κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ: «Μοναδικός μου στόχος με τις δηλώσεις ήταν η παρέμβαση του Εισαγγελέα»

Στην… αντεπίθεση ο Κούγιας κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ: «Μοναδικός μου στόχος με τις δηλώσεις ήταν η παρέμβαση του Εισαγγελέα»

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε για εγκληματική οργάνωση που διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη

Βαθαίνει η κόντρα του Ολυμπιακού και του αντιπροέδρου του, Αλέξη Κούγια με την ΑΕΚ. Οι δηλώσεις τους περί εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο μετά το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη, έφεραν την αντίδραση των κιτρινόμαυρων που διέρρευσαν ότι θα ζητήσουν την παρέμβαση της δικαιοσύνης. Ο ίδιος με ανακοίνωσή του τους απαντάει ότι αυτό ήθελε να πετύχει, ενώ βάλει και κατά του Γρηγόρη Δημητριάδης.

Στην ανακοίνωση του Κούγια αναφέρονται τα εξής:

«Δημοσιοποιήθηκε από το περιβάλλον της ΠΑΕ ΑΕΚ ότι θα στείλουν τις χθεσινές δηλώσεις μου στον Εισαγγελέα.

Δημοσιοποιήθηκε επίσης ανώνυμα και χωρίς να παίρνει κανείς την ευθύνη, ότι θα μου κοινοποιήσει εξώδικο ο πρώην ισχυρός άνδρας του Μαξίμου και εξοστρακισθείς από εκεί μετά το σκάνδαλο των υποκλοπών Γρηγόριος Δημητριάδης.

Σε ό,τι αφορά την πρώτη δημοσιοποίηση, φαίνεται ότι εκεί στην ΠΑΕ ΑΕΚ αγνοούν ότι ήμουν και είμαι πρωταθλητής στο νομικό σκάκι και θέλω να τους ευχαριστήσω, διότι ο μοναδικός μου στόχος, όταν έκανα αυτές τις δηλώσεις, ήταν η παρέμβαση του Εισαγγελέα.

Σε ό,τι αφορά τον Δημητριάδη, θέλω να δηλώσω ότι με λαχτάρα περιμένω την κοινοποίηση εις εμέ της οιασδήποτε εξωδίκου και με ακόμη μεγαλύτερη λαχτάρα περιμένω να τον συναντήσω στα πολιτικά και ποινικά Δικαστήρια.

Λόγω του απορρήτου των υποθέσεων που χειρίζομαι, δεν θέλω να αποκαλύψω σήμερα τίνος εγκληματία, που «έφαγε» από το δημόσιο 250 εκ ευρώ, ήταν δικηγόρος μαζί με άλλους 36 που τον επισκέπτονταν ακόμη και νύχτα στο Ψυχιατρείο του Κορυδαλλού, και το πώς μια εγκληματική οργάνωση δικηγόρων, στην οποία δεν τον συμπεριλαμβάνω, για να σώσει τον εγκληματία, έβαλε στη φυλακή για 6 μήνες έναν από τους εντιμότερους Έλληνες Δικηγόρους, τον Γιώργο Αντωνόπουλο, και τόλμησε να καταστήσει κατηγορουμένους, ώστε να συλληφθούν σαν κοινοί κακοποιοί, μέσα στα Δικαστήρια, έναν εκ των κορυφαίων Ελλήνων ποινικολόγων, τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, και τον συνάδελφό μου Θεόδωρο Παναγόπουλο, οι οποίοι δυστυχώς για την εγκληματική οργάνωση των 36 δικηγόρων που επισκέπτονταν τον εγκληματία στο ψυχιατρείο, απηλλάγησαν με αμετάκλητο πλέον βούλευμα.

Θέλω να συστήσω στον Δημητριάδη, επειδή σε λίγο συμπληρώνω 50 έτη δικηγορίας, όταν αναφέρεται σε μένα, να φτάνει μέχρι εκεί που φτάνει ο ίσκιος του.

Με εκτίμηση
Αλέξιος Χ. Κούγιας».