Γκάλης: «Η κόρη μου με πειράζει γιατί έχει δύο χρυσά μετάλλια και εγώ ένα»

Γκάλης: «Η κόρη μου με πειράζει γιατί έχει δύο χρυσά μετάλλια και εγώ ένα»

Βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΤ για την προσφορά του στην κοινωνία και τον αθλητισμό

Στην 70ή τελετή απονομής αθλητικών βραβείων που διεξήχθη στο Μέγαρο Μουσικής βρέθηκε ο Νίκος Γκάλης μαζί με την οικογένειά του ως «ο άνθρωπος που άλλαξε την ιστορία των σπορ στην Ελλάδα», όπως εξήγησε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου για τον «Gangster».

Στη συνέχεια αποκάλυψε αστειευόμενος το «πρόβλημα» που αντιμετωπίζει στο σπίτι αφού η κόρη του, Στέλλα, έχει κατακτήσει δυο χρυσά μετάλλια με την Εθνική Ομάδα Cheerleading ενώ εκείνος... έμεινε στο ένα χρυσό με την Εθνική στο Ευρωμπάσκετ '87.

«Δεν έχω τα μαλλιά που είχα τότε που φαίνομαι στο video... (γέλια). Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΣΑΤ, με έχει τιμήσει αρκετές φορές ως καλύτερο αθλητή αλλά σήμερα είναι μια ιδιαίτερη τιμή. Τιμάται και η κόρη μου που είναι με την Εθνική ομάδα cheerleading. Αλλά έχω και ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Στο σπίτι με κοροϊδεύει συνέχεια η κόρη μου! Λέει πως έχει πάρει δυο πρωταθλήματα! Κι εγώ ένα! Το άξιζαν τα παιδιά, μπράβο τους. Σας ευχαριστώ πολύ. Εγώ ήμουν κατά της βίας, όσο έπαιζα έλεγα πως ο αθλητισμός πρέπει να είναι ένα θέατρο που θα πάρεις την οικογένεια και να πας στο γήπεδο. Αν το πιστεύουμε όλοι, θα τα καταφέρουμε. Υγεία σε όλους».

Λιόλιος: «Ο Γκάλης άλλαξε τον τρόπο που σκέφτεται μια ολόκληρη γενιά»

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλης Λιόλιος επισήμανε: «Είμαι πραγματικά πολύ συγκινημένος γιατί πραγματικά νομίζω ότι η μεγαλύτερη στιγμή που θα μπορούσε να βιώσει κάποιος είναι να βρεβεύει το ίνδαλμά του. Ο Νίκος ήταν ο άνθρωπος που άλλαξε τον τρόπο που σκέφτεται μια ολόκληρη γενιά. Έδειξε σε μια ολόκληρη χώρα ότι μπορούμε να ονειρευόμαστε, μπορούμε να κατακτούμε, είμαστε ικανοί και δυνατοί. Νίκο, σε ευχαριστούμε πολύ για αυτά που μας πρόσφερες».

Πηγή: gazzetta