Super League: Η ΑΕΚ έμεινε στο 2-2 με τον Παναιτωλικό

Super League: Η ΑΕΚ έμεινε στο 2-2 με τον Παναιτωλικό

Η Ένωση προηγήθηκε 2-0 αλλά δεν κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από το Αγρίνιο

Ιδανική αυτόχειρας αποδείχθηκε η ΑΕΚ, η οποία μετά τον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, γκέλαρε και στην Super League, παραχορώντας ουσιαστικά ισοπαλία 2-2 στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 14η αγωνιστική, αφού η ομάδα του Αλμέιδα προηγήθηκε 2-0.

Η Ένωση προηγήθηκε στην πρώτη της ευκαιρία στο ματς. Ο Λιβάι Γκαρσία είδε την μπάλα να του στρώνεται μέσα από την περιοχή και με ένα σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αφού η μπάλα βρήκε στον Μπρούνο Ντουάρτε. Το δεύτερο γκολ της Ένωσης ήρθε στο 14ο λεπτό. Ο Ελίασον πήρε την μπάλα στη γωνία της περιοχής και αφού συνέκλινε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με υπέροχο σουτ.

Ο Παναιτωλικός μείωσε με πέναλτι στο 38ο λεπτό. Ο Μλάντεν κέρδισε την εσχάτη των πονών μετά από κλωτσιά που δέχθηκε από τον Μουκουντί, όταν ο Καμερουνέζος στόπερ προσπάθησε να απομακρύνει. Ο Ζοάο Πέδρο εκτέλεσε αλά Πανένκα και σκόραρε τη συνδρομή του δοκαριού. Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν μόνο εκεί, αλλά πέτυχαν το γκολ της ισοφάρισης στο 65'. Σε φάση διαρκείας στα καρέ της ΑΕΚ, ο Μπαλντασάρα είδε την μπάλα να του στρώνεται και έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Αθανασιάδη.