«Χαροπαλεύει» ο αστυνομικός που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα στο ματς βόλεϊ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού – Βίντεο και εικόνες

«Χαροπαλεύει» ο αστυνομικός που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα στο ματς βόλεϊ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού – Βίντεο και εικόνες

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και διακόπηκε ο αγώνας στο Ρέντη - Σε αστυνομικό κλοιό 1.000 άτομα στο κλειστό γήπεδο μετά την αναμέτρηση

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά σε επεισόδια, που σημειώθηκαν λίγο πριν τις 10 το βράδυ έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη την ώρα που διεξαγόταν ο αγώνας βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για την προημιτελική φάση του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς».

Βίντεο από την επίθεση που δέχθηκαν οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια των επεισοδίων:

Σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου 150 άτομα βγήκαν έξω από το κλειστό και πέταξαν βόμβες μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις, που απάντησαν με την χρήση χημικών. Κατά την επίθεση τραυματίστηκε σοβαρά ένας αστυνομικός, πιθανότατα από ρίψη ναυτικής φωτοβολίδας και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νικαίας, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Ο αγώνας διακόπηκε οριστικά και την τύχη του θα κρίνουν τα αρμόδια της Ομοσπονδίας.

H αστυνομία δεν αφήνει 1.000 άτομα να φύγουν από τον Ρέντη

Παρά την οριστική διακοπή στο Ρέντη, το «Μελίνα Μερκούρη» έχει ακόμα κόσμο, καθώς η αστυνομία δεν αφήνει τον κόσμο να φύγει και όσοι το κάνουν τους προσαγάγουν. Μικρή εστία φωτιάς στο γήπεδο που έσβησε άμεσα, μετέδωσε το gazzetta.

Για την ακρίβεια άφησαν γυναίκες και παιδιά και περίπου 1.000 άτομα είναι στο κλειστό του Ρέντη και για την ακρίβεια στο πάρκινγκ με τους ανθρώπους της αστυνομίας να έχουν κλείσει τις πόρτες προκειμένου να μην φύγει κανείς. Όποιος πάλι θέλει να φύγει θα προσαχθεί όπως έχουν ξεκαθαρίσει.

Η Αστυνομία προσπαθεί με οπτικοακουστικό υλικό να ταυτοποιήσει από νωρίς κάποιους ανθρώπους που μπήκαν και βγήκαν – υπάρχουν 3 κεντρικές είσοδοι – από το Γυμναστήριο.

Στο νοσοκομείο για τον αστυνομικό ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, μετέβη εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νικαίας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο αστυνομικός που τραυματίστηκε σε επεισόδια με οπαδούς έξω από το κλειστό Μελίνα Μερκούρη του Ρέντη, την ώρα που διεξαγόταν ο αγώνας βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για την προημιτελική φάση του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς».

Στο νοσοκομείο έχει σπεύσει και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος, αναφέρθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο αστυνομικός τραυματίστηκε από ρίψη ναυτικής φωτοβολίδας, που τον πέτυχε στο μηρό και έχασε πολύ αίμα, ενώ αυτή την ώρα χειρουργείται.

Δείτε φωττογραφίες του News:

Φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος