Ολυμπιακός: Την Παρασκευή (3/11) η εκδίκαση της έφεσης για την τιμωρία των «ερυθρόλευκων»

Ολυμπιακός: Την Παρασκευή (3/11) η εκδίκαση της έφεσης για την τιμωρία των «ερυθρόλευκων»

Πρωτόδικα έχασαν το ματς στα χαρτιά, αφαιρέθηκε ένας βαθμός, επιβλήθηκε πρόστιμο και ποινή για κεκλεισμένων των θυρών σε δύο αγώνες

Την Παρασκευή (03/11) θα εκδικαστεί η έφεση του Ολυμπιακού στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που διεκόπη μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ που τραυματίστηκε έπειτα από ρίψη κροτίδας κοντά του.

Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε πρωτόδικα από το Πειθαρχικό Όργανο της Stoiximan Super League με -1 βαθμό από το πρωτάθλημα, με κεκλεισμένων των θυρών για τα ματς με ΠΑΟΚ και Παναιτωλικό, καθώς και με κατοχύρωση του αγώνα υπέρ των «πράσινων» (0-3) και με πρόστιμο ύψους 38.000 ευρώ.

Ο Ολυμπιακός δεν έμεινε αδρανής έπειτα από αυτό και κατέθεσε έφεση, προκειμένου να μειωθεί η ποινή και να μπορέσουν σε περίπτωση δικαίωσης να έχουν μαζί τους τον κόσμο τους για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ που είναι προγραμματισμένος για τις 5 Νοεμβρίου στις 19.30 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Η έφεση θα διεξαχθεί στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της ΕΠΟ την ερχόμενη Παρασκευή (03/11).