Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στον ημιτελικό του τουρνουά της Βιέννης από τον Μεντβέντεφ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στον ημιτελικό του τουρνουά της Βιέννης από τον Μεντβέντεφ

Ο Έλληνας τενίστας ηττήθηκε 2-0 σετ και αποχαιρέτισε τα αυστριακά κορτ

Εκτός τελικού του τουρνουά της Βιέννης έμεινε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος ηττήθηκε στα ημιτελικά από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Ο Έλληνας τενίστας ηττήθηκε 2-0 σετ (6-4, 7-6) από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ σε μία ώρα και 45 λεπτά αγώνα και αποχαιρέτισε τα αυστριακά κορτ. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό, με τον Έλληνα τενίστα να παραδίνεται στο φινάλε μετά από μεγάλη μάχη στο τάι μπρέικ του δεύτερου σετ.

Στο πρώτο οι Τσιτσιπάς και Μεντβέντεφ κράτησαν το σερβίς τους ως το 3-3, αλλά εκεί ο Ρώσος κατάφερε να κάνει το break και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του και με 6-4 έκανε το 1-0 και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό.

Ο Στέφανος επομένως, ήταν υποχρεωμένος να πάρει το δεύτερο σετ για να παραμείνει ζωντανός και η μάχη που ακολούθησε ήταν μέχρι τέλους, αφού οι δύο τενίστες κράτησαν το σερβίς τους μέχρι και το 6-6, με αποτέλεσμα όλα να κριθούν στο tie break.

Εκεί ο Μεντβέντεφ ήταν πιο ψύχραιμος και τελικά πήρε και το δεύτερο σετ με 7-6 και μαζί το εισιτήριο για τον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Ρούμπλεφ ή Σίνερ.