Αλέξης Κούγιας: Το ντέρμπι θα κατοχυρωθεί υπέρ του Παναθηναϊκού και θα αφαιρεθεί βαθμός από τον Ολυμπιακό

Αλέξης Κούγιας: Το ντέρμπι θα κατοχυρωθεί υπέρ του Παναθηναϊκού και θα αφαιρεθεί βαθμός από τον Ολυμπιακό

Πρόσφατα ο γνωστός ποινικολόγος είχε πει πως το ματς θα συνεχιζόταν από το 50ό λεπτό

Εν αναμονή της απολογίας του Ολυμπιακού στο πειθαρχικό όργανο της Stoiximan Super League – που θα πραγματοποιηθεί σήμερα (26/10) – για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της Κυριακής (22/10) με τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με το ματς να διακόπτεται έπειτα από τον τραυματισμό του Χουάνκαρ, δίπλα στον οποίο έσκασε κροτίδα, ο Αλέξης Κούγιας πήρε θέση.

Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ ΣΠΟΡ και πλέον με περισσότερα στοιχεία να έχουν δει το φως της δημοσιότητας μίλησε για δικαίωση του Παναθηναϊκού, ενώ πρόσφατα είχε αναφέρει πως το ματς θα συνεχιζόταν από το 50ό λεπτό οπότε και διεκόπη.

«Κατά την ταπεινή μου άποψη σήμερα το παιχνίδι θα κατοχυρωθεί υπέρ του Παναθηναϊκού, θα τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός με αφαίρεση ενός βαθμού εκτός που θα χάσει τον έναν βαθμό της ισοπαλίας και θα έχουμε τιμωρία της έδρας και βαρύ χρηματικό πρόστιμο. Πλέον έχει λυθεί το θέμα, είναι μονόδρομος για οπιοιονδήποτε δικαστή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

Να σημειώσουμε ότι ο Παναθηναϊκός είχε καταθέσει αίτημα κύριας παρέμβασης στην υπόθεση εκτιμώντας πως έχει έννομο συμφέρον στην υπόθεση και θα ζητήσει να κριθεί υπαίτιος για τη διακοπή του ματς ο Ολυμπιακός κι ως εκ τούτου να πάρει το ματς στα χαρτιά.