Μίλτος Τεντόγλου: Η επική ατάκα για τη συνομιλία του με Ιάπωνα δημοσιογράφο

Μίλτος Τεντόγλου: Η επική ατάκα για τη συνομιλία του με Ιάπωνα δημοσιογράφο

«Του μιλούσα ιαπωνικά, έλεγα ό,τι να ‘ναι» είπε στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ

Ευδιάθετος μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, ο Μίλτος Τεντόγλου χάρισε ακόμη μία από τις απολαυστικές ατάκες του.

Στο κλείσιμο των δηλώσεών του στην ΕΡΤ, ο δημοσιογράφος ρώτησε τον αθλητή από τα Γρεβενά για τη συνομιλία που είχε νωρίτερα με δημοσιογράφο από την Ιαπωνία, με τον Τεντόγλου να δίνει… αφοπλιστική απάντηση. «Του μιλούσα ιαπωνικά, του έλεγα ό,τι να ‘ναι», δήλωσε ο 25χρονος ξεσπώντας σε γέλια.

Ερωτηθείς σχετικά με την επίδοσή του είπε: «Στόχος μου ήταν να κάνω κάτι παραπάνω. Δεν με άφησαν τα πόδια μου, δεν με άφησε το κλίμα. Είχε πολλή ζέστη, πολλή υγρασία, δεν έχω ανάσα, θέλω να πιο πολύ νερό. Το άλμα ήταν για 8μ.70, αλλά άφησα τα πόδια στην άμμο και γι’ αυτό νευρίασα. Κατάλαβα ότι ήταν πάνω από 8,40 και θύμωσα, γιατί ήταν για 8,70μ. Είπα ‘πώπω λάθος’, που μπορεί να το θυμάμαι για πάντα. Είμαι ευχαριστημένος που κέρδισα, αλλά μπορούσα να κάνω ένα ρεκόρ. Στο τελευταίο άλμα φαίνεται ξεκάθαρα ότι αφήνω τα πόδια στην προσγείωση, δεν ξέρω γιατί. Απλά ήθελα κάτι καλύτερο, γιατί ήμουν σε εξαιρετική κατάσταση. Τι να κάνουμε, έτσι είναι οι αγώνες. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Είμαι πολύ ευχαριστημένος σήμερα», σημείωσε χαρακτηριστικά.