Η Δήμητρα και ο Σταμάτης ξεκίνησαν από τις λαϊκές αγορές και έφτασαν στην κορυφή του ευρωπαϊκού kick boxing

Η Δήμητρα και ο Σταμάτης ξεκίνησαν από τις λαϊκές αγορές και έφτασαν στην κορυφή του ευρωπαϊκού kick boxing

Μια ιδαίτερη και χαρούμενη ανακοίνωση που εξέδωσε η Παναττική Ομοσπονδία Πωλητών Λαϊκών Αγορών

«Από τους πάγκους της Γ' Λαϊκής Αγοράς Αθηνών ξεκίνησαν η Δήμητρα Κατσαγώνη και ο Σταμάτης Κατσαγώνης, δύο νέα παιδιά που κατάφεραν σε νεαρή ηλικία να κατακτήσουν την κορυφή της Ευρώπης στο kick boxing».

Αυτό σημειώνεται σε ανακοίνωση της Παναττικής Ομοσπονδίας Πωλητών Λαϊκών Αγορών.

Πιο αναλυτικά αναφέρεται ότι: «η Δήμητρα, τη χρονιά που πέρασε κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων στο Τζέσολο Λίντο, στην Ιταλία, ενώ ο Σταμάτης, παρά τα δεκαοχτώ του χρόνια, κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στην ίδια διοργάνωση, ενώ ένα μόλις μήνα αργότερα σκαρφάλωσε και πάλι στην κορυφή, αυτή τη φορά της Ευρώπης κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα σε επίπεδο ανδρών.

Με ιδιαίτερη αγάπη για τα μαχητικά αθλήματα, τα αδέρφια Κατσαγώνη έδειξαν πως διαθέτουν όλα τα προσόντα για να εξελιχθούν και να εκπροσωπήσουν τα επόμενα χρόνια την Ελλάδα σε κορυφαίες διοργανώσεις φέρνοντας ακόμη περισσότερες διακρίσεις.

Έτσι σήμερα πλέον η Δήμητρα Κατσαγώνη ετοιμάζεται για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων στην Κωνσταντινούπολη που ξεκινάει στις 25 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 3 Σεπτεμβρίου, ενώ ο Σταμάτης Κατσαγώνης προπονείται εντατικά με το βλέμμα στραμμένο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Αlbufeira της Πορτογαλίας από τις 17 Νοεμβρίου έως 26 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, το σωματείο της Γ' Λαϊκής Αγοράς Αθηνών στέκεται, ηθικά και υλικά, σταθερά δίπλα στη Δήμητρα και τον Σταμάτη Κατσαγώνη, δύο νέα παιδιά βγαλμένα από τα σπλάχνα των λαϊκών αγορών, που πλέον φορώντας το εθνόσημο στο στήθος τους συνεχίζουν να μας κάνουν υπερήφανους. Έχουν αποδείξει ότι έχουν τη ψυχή, την πίστη και τη θέληση να τα καταφέρουν».

«Οι ευχές όλων των συναδέλφων θα τους ακολουθούνε και σε αυτήν την προσπάθειά τους» επισήμανε ο πρόεδρος της Γ' Λαϊκής Αγοράς Αθηνών και γενικός γραμματέας της ΠΟΣΠΛΑ Κώστας Σφύρλας.