Η Παρί Σεν Ζερμέν αποδέχθηκε την προσφορά ρεκόρ 259 εκατ. λιρών από την Αλ Χιλάλ για τον Εμπαπέ

Η Παρί Σεν Ζερμέν αποδέχθηκε την προσφορά ρεκόρ 259 εκατ. λιρών από την Αλ Χιλάλ για τον Εμπαπέ

Οι πρωταθλητές Γαλλίας άφησαν εκτός προετοιμασίας τον σούπερ σταρ τους

Ο Κιλιάν Εμπαπέ τέθηκε προς πώληση από την Παρί Σεν Ζερμέν και έμεινε εκτός της περιοδείας της για την προετοιμασία.

Ο αρχηγός της εθνικής Γαλλίας έχει ένα χρόνο υπόλοιπο στο συμβόλαιό του και δεν είναι διατεθειμένος να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Οι πρωταθλητές Γαλλίας πιστεύουν, ότι ο Εμπαπέ σκοπεύει να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης το επόμενο καλοκαίρι, χωρίς η Γαλλική ομάδα να πάρει σεντ. Οι πρωταθλητές Γαλλίας έδωσαν την άδεια στον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας να μιλήσει με τον Εμπαπέ, αφού τον έθεσαν προς πώληση και τον άφησαν εκτός ομάδας για την περιοδεία προετοιμασίας στην Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα, έχοντας ξεκαθαρίσει, ότι θέλουν να συμπεριλάβουν μόνο παίκτες που είναι δεσμευμένοι στον σύλλογο.

Η προσφορά-ρεκόρ της Αλ Χιλάλ δεν είναι η μοναδική που έχει λάβει η Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς τουλάχιστον πέντε σύλλογοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τον Εμπαπέ, με την Τότεναμ να είναι ανάμεσά τους. Ωστόσο, οι προσφορές σχεδόν όλων των ενδιαφερόμενων ομάδων συμπεριλαμβάνουν μετρητά και παίκτες, με την Αλ Χιλάλ να είναι η μοναδική που προσφέρει ρευστό σε ύψος ρεκόρ.

Φήμες αναφέρουν ότι ανάμεσα στις ενδιαφεόμενες ομάδες είναι η Τσέλσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ίντερ Μιλάνου και η Μπαρτσελόνα. Φυσικά, για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή απαιτείται και η συγκατάθεση του ίδιου.