Ο Κάρλος Αλκαράθ ομολόγησε ότι ο πατέρας του βιντεοσκόπησε την προπόνηση του Νόβακ Τζόκοβιτς

Ο Κάρλος Αλκαράθ ομολόγησε ότι ο πατέρας του βιντεοσκόπησε την προπόνηση του Νόβακ Τζόκοβιτς

«Ο πατέρας μου είναι μεγάλος οπαδός του τένις. Δεν παρακολουθεί μόνο τους αγώνες μου».

Προχωρούν στο Γουίμπλεντον ο Κάρλος Αλκαράθ και ο Νόβακ Τζόκοβιτς και είναι πιθανή μια αναμέτρηση μεταξύ τους. Ο Αλκαράθ, Νο1 στον κόσμο, νίκησε τον Χόλγκερ Ρούνε με 7-6, 6-4, 6-4 στα προημιτελικά του Γουίμπλεντον. Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε για τις κατηγορίες περί κατασκοπείας, ο νούμερο ένα παίκτης στον κόσμο αναγνώρισε το περιστατικό, δηλώνοντας: «Ω, μάλλον είναι αλήθεια».

Ο Αλκαράθ, ωστόσο, απέρριψε αμέσως την άποψη ότι ένα τέτοιο βίντεο θα του παρείχε οποιοδήποτε αθέμιτο πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου του. Διευκρίνισε: «Ο πατέρας μου είναι μεγάλος οπαδός του τένις. Δεν παρακολουθεί μόνο τους αγώνες μου», σημειώθηκε στην ΕΡΤ.

«Νομίζω ότι μπαίνει στο κλαμπ στις 11 το πρωί και βγαίνει στις 10 το βράδυ, παρακολουθώντας αγώνες, παρακολουθώντας προπονήσεις από όλους. Για να μπορέσει να παρακολουθήσει τον Τζόκοβιτς στην πραγματική ζωή, ναι, μάλλον είναι αλήθεια ότι έχει βιντεοσκοπήσει τις προπονήσεις».

Όταν ο Κάρλος Αλκαράθ ρωτήθηκε για το αν ο πατέρας του που βιντεοσκοπούσε τις προπονήσεις του Νόβακ Τζόκοβιτς του παρείχε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, ο νεαρός τενίστας απέρριψε αμέσως τον ισχυρισμό. Δήλωσε με αυτοπεποίθηση: «Δεν το νομίζω. Θέλω να πω ότι έχω πολλά βίντεο από τον Τζόκοβιτς σε κάθε πλατφόρμα».