US Open: Επιστρέφει στο Major της Νέας Υόρκης ο Τζόκοβιτς, μετά από δύο χρόνια

US Open: Επιστρέφει στο Major της Νέας Υόρκης ο Τζόκοβιτς, μετά από δύο χρόνια

Δεν του επέτρεπαν να συμμετάσχει επειδή δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

Εκτός απρόοπτου, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, θα δώσει το «παρών» στο εφετινό US Open μετά από δύο χρόνια απουσίας, λόγω των περιορισμών που υπήρχαν για τον covid. Η Γερουσία των ΗΠΑ τάχθηκε με ψηφοφορία της υπέρ της της άρσης των απαγορεύσεων για τον κορονοϊό, κάτι που σημαίνει ότι ο ανεμβολίαστος «Νόλε» θα μπορέσει να συμμετάσχει κανονικά στο τέταρτο και τελευταίο Grand Slam της σεζόν στη Νέα Υόρκη.

Από το καλοκαίρι του 2021, όταν είχε ηττηθεί στον τελικό του Major από τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, χάνοντας την ευκαιρία να ολοκληρώσει το ημερολογιακό Grand Slam, έχει να λάβει μέρος ο μεγάλος Σέρβος τενίστας. Από τότε δεν επιτρέπονταν η είσοδος επισκεπτών στις Ηνωμένες Πολιτείες, χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού, διαδικασία στην οποία δεν ενεπλάκη ποτέ ο «Νόλε», υπενθυμίστηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Στην συνεδρίαση που έγινε η Γερουσία ψήφισε νόμο βάσει του οποίου δεν ισχύουν πλέον οι περιορισμοί κατά της νόσου, και το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή του προέδρου Τζο Μπάιντεν, για να κλείσει και τυπικά το θέμα.