Πότε θα διεξαχθεί τελικά το Ατρόμητος – ΑΕΚ που είχε αναβληθεί λόγω προβλήματος με τα δοκάρια

Πότε θα διεξαχθεί τελικά το Ατρόμητος – ΑΕΚ που είχε αναβληθεί λόγω προβλήματος με τα δοκάρια

Την ίδια μέρα και ο πρώτος ημιτελικός κυπέλλου ανάμεσα σε Λαμία και ΠΑΟΚ

H απόρριψη της έφεσης της ΑΕΚ οριστικοποίησε ότι ο αγώνας της με τον Ατρόμητο, ο οποίος είχε αναβληθεί λόγω προβλήματος με το ύψος των δοκαριών στο γήπεδο του Περιστερίου, θα πρέπει να διεξαχθεί κανονικά και τελικά αυτό θα γίνει στις 8 Μαρτίου και ώρα 17:30, όπως ανακοίνωσε η Super League 1.

Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στην τελική έκβαση του πρωταθλήματος, αφού η Ένωση είναι στο -2 από τον Παναθηναϊκό, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου.

Είναι, με λίγα λόγια, ένα παιχνίδι στο οποίο η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους κιτρινόμαυρους και αυτή τη νίκη, τελικά, θα πρέπει να την πάρουν την προσεχή Τετάρτη, 8 Μαρτίου, αφού για τότε ορίστηκε το παιχνίδι από τη Λίγκα.

Την ίδια μέρα το Λαμία – ΠΑΟΚ στο Kύπελλο

Ανακοίνωση, όμως, είχαμε και από την ΕΠΟ, η οποία έκανε γνωστό ότι ο πρώτος ημιτελικός του κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στη Λαμία και τον ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε αναβληθεί αρχικά λόγω χιονιά και εν συνεχεία λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη, θα διεξαχθεί την ίδια μέρα.

«Ανακοινώνεται ότι ο εξ αναβολής αγώνας της 1ης αγωνιστικής της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet ΠΑΣ Λαμία-ΠΑΟΚ ορίσθηκε για τις 08/03/2023 και ώρα 19:00, στο ίδιο γήπεδο που είχε αρχικά ορισθεί (ΔΑΚ Λαμίας)», ανέφερε η ανακοίνωση της ομοσπονδίας και το μόνο που απομένει να είναι οριστεί η ημερομηνία και για τη ρεβάνς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.