ΑΕΚ: Απορρίφθηκε η έφεση της και θα παίξει κανονικά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο

ΑΕΚ: Απορρίφθηκε η έφεση της και θα παίξει κανονικά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο

Δεν έχει ακόμα οριστεί νέα ημερομηνία

Απορρίφθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η έφεση της ΑΕΚ και έτσι το περιβόητο ματς με τον Ατρόμητο θα διεξαχθεί κανονικά. Μένει να δούμε πότε θα οριστεί, πλέον, η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.

Στις 24/2 εκδικάστηκε από στο Δευτεροβάθμιο Όργανο της ΕΠΟ η έφεση που κατέθεσε η ΑΕΚ κατά της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου της Stoiximan Super League, για την τύχη του αγώνα της Ενωσης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρ,ι που δεν διεξήχθη λόγω του προβλήματος με τη διάσταση των δοκαριών στη μία εστία.

Το τελευταίο αποφάνθηκε πως πρέπει να οριστεί εκ νέου ημερομηνία αφού δεν καταλόγισε ευθύνες στους γηπεδούχους και οι «κιτρινόμαυροι» προσέφυγαν στο δεύτερο επίπεδο της αθλητικής δικαιοσύνης. Ωστόσο, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της Ενωσης.

Θυμίζουμε ότι το Πειθαρχικό Όργανο της Stoiximan Super League έχει απαλλάξει την εγκαλούμενη ΠΑΕ από την αποδιδόμενη πειθαρχική παράβαση λόγω έλλειψης υπαιτιότητας και δέχθηκε εν μέρει τις πρόσθετες παρεμβάσεις του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Απορρίφθηκε έτσι η ένσταση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Η Επιτροπή Εφέσεων δέχθηκε τυπικώς και απέρριψε κατ’ουσίαν την, από 16.2.2023 και με αριθμό πρωτοκόλλου ΕΠΟ 5743/16.2.2023, έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της υπ’αριθμ. 54/14.2.2023 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Superleague».