Super League: Νίκη εξάδας του Βόλου στη Λιβαδειά

Super League: Νίκη εξάδας του Βόλου στη Λιβαδειά

Η ομάδα της Μαγνησίας επικράτησε 3-0 του Λεβαδειακού

Ο Βόλος επικράτησε με 3-0 στην έδρα του Λεβαδειακού στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League, προσπερνώντας τον Άρη στη βαθμολογία και βάζοντας τις βάσεις για την παρουσία του στα play off.

Oι γηπεδούχοι πάτησαν στην αντίπαλη περιοχή μόλις στο 2ο λεπτό, με τον Βρακά να βρίσκει τον Τσάπρα, το σουτ του οποίου κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Στο 21′, ο Λούα Λούα επιχείρησε ένα μακρινό σουτ, με την μπάλα να περνά λίγο δίπλα από την εστία του Κλέιμαν. Στο 28ο λεπτό ήρθε η πρώτη καλή ευκαιρία για το Βόλο. Ο Πιρές βρήκε τον Τσιρίνος, εκείνος έφερε την μπάλα στο δεξί και πλάσαρε τον Στογιάνοβιτς, που έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Στο 29′, μετά από αναστάτωση στην περιοχή του Λεβαδειακού, ο Τσιρίνος σούταρε, με τον Στογιάνοβιτς να μπλοκάρει.

Στο 48ο λεπτό ο Παπαπέτρου έδωσε πέναλτι για τους φιλοξενούμενους, το οποίο στη συνέχεια πήρε πίσω, μετά από εξέταση του ίδιου στο VAR. Στο 61′ ο Βόλος άνοιξε το σκορ με τον Φελίπε Πιρές. Οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου έφυγαν ωραία στην αντεπίθεση, με τον Κούτσια να μπαίνει στην περιοχή και να πασάρει στον Βραζιλιάνο, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα τον Κλέιμαν. Στο 69ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους. Ο Άλχο σέντραρε στην περιοχή και ο Ντέλετιτς πήρε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Στο 80ο λεπτό ο Λεβαδειακός έγινε απειλητικός μετά από πολλή ώρα, ωστόσο τα σουτ των Σαχπεκίδη και Νίκα βρήκαν αμφότερα στα σώματα. Στο 90′ ο Γιώργος Κούτσιας έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα, με το νεαρό επιθετικό να κάνει το 3-0 με ωραίο πλασέ.