Ισπανία: Δεν θα κάνει μεταγραφές τον Ιανουάριο η Ρεάλ Μαδρίτης

Ισπανία: Δεν θα κάνει μεταγραφές τον Ιανουάριο η Ρεάλ Μαδρίτης

Το έκανε γνωστό ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Κάρλο Αντσελότι

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι τόνισε πως η ομάδα του δεν χρειάζεται μεταγραφές τον Ιανουάριο, καθώς είναι σε καλή κατάσταση ενόψει της επιστροφής της στους αγώνες της LaLiga, όπου οι «μερένχες» βρίσκονται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, δύο βαθμούς πίσω απ’ την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Ο Ιταλός προπονητής θεωρεί ότι η ύπαρξη παικτών, όπως ο Καρίμ Μπενζεμά, θα είναι το «κλειδί» για να αντιμετωπίσει το «βαρύ» πρόγραμμα που περιμένει τους Μαδριλένους, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν τους επόμενους μήνες τους τίτλους της LaLiga, του Σούπερ Καπ Ισπανίας και του Champions League.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που επιστρέφουμε. Έχουμε πίσω τον Μπενζεμά, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Το καλεντάρι είναι απαιτητικό για εμάς. Το Σούπερ Καπ Ισπανίας, το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων... θα υπάρξουν πολλά παιχνίδια μέχρι τον Μάρτιο, επισημάνθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Θα κάνουμε ατομικές μετρήσεις για τους παίκτες, αυτό είναι το κλειδί. Θα δούμε ποιος χρειάζεται ξεκούραση και ποιος χρειάζεται δουλειά. Όσον αφορά τις μεταγραφές, δεν χρειαζόμαστε καμία. Νομίζω ότι είμαστε καλύτερα από πέρυσι».

Ο Αντσελότι επαίνεσε επίσης τον αρχηγό της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο, Λιονέλ Μέσι, αλλά απέφυγε να τον χαρακτηρίσει ως τον καλύτερο παίκτη στην ιστορία.

«Τα πήγε πολύ καλά και είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Η πορεία του είναι πλέον ακόμη πιο λαμπερή με ένα Παγκόσμιο Κύπελλο στην κατοχή του, αλλά δεν θα πω ότι είναι ο καλύτερος στην ιστορία. Έχω απολαύσει και απολαμβάνω καλούς παίκτες όπως οι Μπενζεμά, Ντι Στέφανο, Μαραντόνα, Κρόιφ...» συμπλήρωσε ο 63χρονος τεχνικός.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει τη Βαγιαδολίδ την Παρασκευή (30/12)