Πελέ: Το νέο μήνυμα της κόρης του – «Αυτές τις στιγμές είναι δύσκολο να τις εξηγήσεις»

Πελέ: Το νέο μήνυμα της κόρης του – «Αυτές τις στιγμές είναι δύσκολο να τις εξηγήσεις»

Δεν υπάρχει νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του θρυλικού ποδοσφαιριστή

Συνεχίζεται η αγωνία για τον Βραζιλιάνο θρύλο του ποδοσφαίρου, Πελέ, ο οποίος συνεχίζει να δίνει μάχη με τον καρκίνο, στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται. Η κόρη του Πελέ, Κέλι Νασιμέντο, με νέα ανάρτησή της στα social media μοιράζεται τις δύσκολες στιγμές που περνά όλη η οικογένεια.

«Αυτές τις στιγμές είναι δύσκολο να τις εξηγήσεις. Κάποιες φορές υπάρχει μεγάλη λύπη και απελπισία και άλλες φορές θυμόμαστε αστεία περιστατικά από το παρελθόν και γελάμε» γράφει στην ανάρτησή της η κόρη του Πελέ.

«Το άλλο που μάθαμε από όλο αυτό είναι ότι πρέπει να συζητάμε και να είμαστε κοντά ο ένας στον άλλον. Μόνο έτσι αξίζει όλο αυτό, όταν είμαστε όλοι μαζί» τονίζει.

Λίγο νωρίτερα, η Κέλι δημοσίευσε μια φωτογραφία με πολλά από τα μέλη της οικογένειας του Πελέ από γκαλά που είχε γίνει στο παρελθόν για λογαριασμό του ιδρύματος του άλλοτε άσου της μπάλας και το νοσοκομείο Pequeno Principe, που είχαν συνεργαστεί για να βοηθήσουν παιδιά σε ανάγκη.

«Ο χρόνος "πετάει", οι χαρούμενες στιγμές είναι για πάντα» έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας η Κέλι, που καθημερινά βρίσκεται στο πλευρό του πατέρα της και έχει ανεβάσει και άλλες συγκινητικές φωτογραφίες.

Ο Πελέ εισήχθη στο νοσοκομείο του Σάο Πάουλο στις 29 Νοεμβρίου. Παρόλο που δεν υπάρχει νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του από τις 21 Δεκεμβρίου, οι υπεύθυνοι ανέφεραν πως λαμβάνει φροντίδα για να αντιμετωπιστούν καρδιακές και νεφρικές δυσλειτουργίες. Το 2021 του αφαιρέθηκε όγκος από το παχύ έντερο, αλλά έκτοτε αναφέρουν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ ο καρκίνος επεκτάθηκε και νωρίτερα τον τρέχοντα μήνα υποστήριξαν πως δεν αντιδρούσε θετικά στη θεραπεία που έλαβε.

Την Τρίτη η ομάδα όπου αναδείχθηκε και πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του, η Σάντος ανακοίνωσε την αλλαγή του σήματός της και την προσθήκη ενός στέμματος για να τιμήσει την πορεία του «βασιλιά» του ποδοσφαίρου, κάτοχο τριών Παγκοσμίων Κυπέλλων κι έναν εκ των καλύτερων ποδοσφαιριστών όλων των εποχών.