Super League: Σοβαρός και «πεντάσφαιρος» ο Ολυμπιακός απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης

Super League: Σοβαρός και «πεντάσφαιρος» ο Ολυμπιακός απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έδειξαν την χαλαρότητα του αγώνα με τον ΠΑΣ και επικράτησαν 5-0 των Αρκάδων

Ο Ολυμπιακός έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση μπροστά στους οπαδούς του στο «Γ. Καραϊσκάκης» και επικράτησε με 5-0 του Αστέρα Τρίπολης για την 15η αγωνιστική της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4΄, όταν ο Φορτούνης με εκπληκτική κάθετη μπαλιά τροφοδότησε τον Μπιέλ, ο οποίος με πλασέ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 8΄ οι Αρκάδες παραλίγο να ισοφαρήσουν με σουτ του Μπαράλες που απέκρουσε αρχικά ο Πασχαλάκης, αλλά στη συνέχεια το σουτ του Κρέσπι σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 35΄ ο Χάμες έπαιξε με τον Ίνμπομ Χουάνγκ το 1-2 και ο Κολομβιανός με ένα δυνατό δεξί σουτ εκτός περιοχής βρήκε δίχτυα για να πάνε οι γηπεδούχοι στα αποδυτήρια με το 2-0.

Στο β΄ ημίχρονο ο Ολυμπιακός δεν έδειξε την χαλαρότητα των «Ζωσιμάδων» κει έκανε το 3-0 στο 68ο λεπτό. Ο Μπιέλ πίεσε τον Καστάνιο μέσα στην περιοχή, ο Χάμες πήρε την κατοχή και τροφοδότησε τον Μπακαμπού που βρήκε δίχτυα. Στο 84΄ ήρθε και το 4-0, όταν ο Μπιέλ έκανε το σουτ αριστερά της περιοχής, απέκρουσε ο Παπαδόπουλος, αλλά στη συνέχεια ο Γκάρι Ροντρίγκες έγινε κάτοχος της μπάλας και σούταρε πετυχαίνοντας ένα ακόμη γκολ. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μασούρας σκοράροντας με κεφαλιά μετά από σέντρα του Γκάρι Ροντρίγκες από τα δεξιά στο δεύτερο δοκάρι.