Super League: «Πέταξε» στην 3η θέση ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη στο Αγρίνιο

Super League: «Πέταξε» στην 3η θέση ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη στο Αγρίνιο

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε 2-0 του Παναιτωλικού και βρίσκεται 4 βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ και 10 από τον Παναθηναϊκό

Στην 3η θέση της βαθμολογίας ανέβηκε ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη του με 2-0 κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 14η αγωνιστική της Super League.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έφτασε τους 28 βαθμούς προσπερνώντας κατά 2 βαθμούς τον Ολυμπιακό και μειώνοντας στους 4 από την ΑΕΚ και στους 10 από τον Παναθηναϊκό. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να σκοράρει στο 16΄ με τον Νάρεϊ, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 35΄ οι Θεσσαλονικείς απείλησαν δις, Αρχικά με τον Ολιβέιρα και μετά με τον Κωνσταντέλια, με τον Γιάννη Ανέστη να έχει απάντηση και να αποσοβεί τον κίνδυνο. Στο 39΄ η ομάδα του Λουτσέσκου απείλησε ξανά με τον Νάρεϊ, με τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού να αποκρούει ξανά. Στις καθυστερήσεις ο «Δικέφαλος» βρήκε δίχτυα. Ο Νάρεϊ εκτέλεσε ένα φάουλ από τα πλάγια και ο Νέλσον Ολιβέιρα με κεφαλιά κέρδισε τον Ανέστη για το 1-0.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ απείλησε με τον Αουγκούστο, αλλά ο Ανέστης μπλόκαρε σταθερά την μπάλα. Στο 50΄ οι Θεσσαλονικείς έχασαν τεράστια ευκαιρία για το 2-0, ο Ολιβέιρα βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά το σουτ που δοκίμασε πέρασε αρκετά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 57΄ ο Παναιτωλικός πλησίασε στην ισοφάριση, όταν ο Ντίαζ έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά με τον Μάρτενσον να κάνει την προβολή και τον Κοτάρσκι με εντυπωσιακή επέμβαση και με το ένα χέρι να απομακρύνει τη μπάλα. Στη συνέχεια της φάσης η μπάλα έφτασε στον Καρέλη που προσπάθησε με προβολή να τη στείλει στα δίχτυα, αλλά την έστειλε άουτ.

Στο 59΄ ο Κωνσταντέλιας δοκίμασε ένα ψαλιδάκι, αλλά ο Ανέστης ήλεγξε την πορεία της μπάλας και μάζεψε σταθερά. Στο 84΄ ο Κολοβός επιχείρησε να αιφνιδιάσει τον Κοτάρσκι από αρκετά μακριά, με τον έμπειρο κίπερ να απομακρύνει σε κόρνερ. Ο ΠΑΟΚ στο 86΄ τελείωσε το ματς, όταν ο Αουγκούστο έκλεψε τη μπάλα, έπαιξε το ένα-δυο με τον Ολιβέιρα, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε με το αριστερό για να νικήσει τον Ανέστη και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.