Super League: «Πάγωσε» στους Ζωσιμάδες ο Ολυμπιακός (2-2) με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Super League: «Πάγωσε» στους Ζωσιμάδες ο Ολυμπιακός (2-2) με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Η θεαματική επιστροφή του Φορτούνη στην 11άδα που πέτυχε και τα δύο γκολ των «ερυθρολεύκων» δεν ήταν αρκετή

Ο ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε όρθιος απέναντι στον Ολυμπιακό, που μπήκε φουριόζος στο γήπεδο των Ζωσιμάδων και με ηγέτη και σκόρερ τον Φορτούνη προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο, γύρισε το ματς στην επανάληψη και πήρε την ισοπαλία με σκορ 2-2 για την 14η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Μίτσελ ήταν εμφανώς καλύτερη σε όλη την διάρκεια του α΄ ημιχρόνου, παρά την διακοπή στο 15΄ για 21 λεπτά λόγω επεισοδίων που προκάλεσαν οπαδοί των γηπεδούχων και στο 34΄ μπήκε μπροστά στο σκορ, όταν ο Αραμπί τσίμπησε ιδανικά την μπάλα τροφοδοτώντας τον Φορτούνη από τα δεξιά, ο μέσος του Ολυμπιακού πάτησε στην περιοχή, έκανε το πλασέ και πέτυχε γκολ. Μάλιστα, στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ολυμπιακός κάνει το 2-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη στην κορυφή έξω από την περιοχή, που έστειλε την μπάλα στο δεξιό παραθυράκι του τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ωστόσο, φαίνεται ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού επαναπαύθηκαν στην εμφάνιση του α΄ ημιχρόνου και σε συνδυασμό με το πάθος που έδειξαν οι γηπεδούχοι στην επανάληψη, ήρθε η ισοφάριση. Ο ΠΑΣ Γιάννινα προειδοποίησε στο 63΄, όταν ο Λιάσος πήρε την κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή, με την μπάλα να σταματάει στο κάθετο δοκάρι του Πασχαλάκη. Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι Ηπειρώτες ξαναμπήκαν στο παιχνίδι, με τον Παμλίδη να κάνει το σουτ εκτός περιοχής και να πετυχαίνει το 1-2. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 76΄ ο ΠΑΣ ισοφάρισε στο σκορ. Ο Μορέιρα από τα αριστερά ελευθερώθηκε από τον Ανδρούτσο, πάτησε περιοχή, γύρισε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και εκεί από κοντά ο Λιάσος και με εξουδετερωμένο τον Πασχαλάκη σκόραρε για το τελικό 2-2.