Super League: Επιστροφή στη δράση με την 14η αγωνιστική

Super League: Επιστροφή στη δράση με την 14η αγωνιστική

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Το Μουντιάλ τελείωσε και πλέον επιστρέφουμε στη δράση στα εγχώρια πρωταθλήματα. Το πρόγραμμα σήμερα είναι γεμάτο με αγώνες της 14ης αγωνιστικής της Super League.

h αρχή θα γίνει στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς. Εκεί, ο Λεβαδειακός θα υποδεχτεί τον Άρη (Novasports 2) λίγες μέρες μετά την συνάντηση των δύο ομάδων στο Κύπελλο.

Λίγο αργότερα, στις 17:00 (Cosmote Sport 1), η ΑΕΚ υποδέχεται στην OPAP Arena την Λαμία. Πολλές οι απουσίες για την «Ένωση», αφού εκτός έμειναν - για διαφορετικούς λόγους ο καθένας - οι Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Μοχαμάντι, Τσούμπερ, Άμραμπατ, Βίντα και φυσικά ο Πάολο Φερνάντες που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Την ίδια ώρα (17:00, Novasports Prime) διεξάγεται και ο αγώνας Αστέρας Τρίπολης - Βόλος, ενώ στις 20:00 ο ΠΑΣ φιλοξενεί στους Ζωσιμάδες τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν ένα... restart μετά το κάκιστο πρώτο μέρος της σεζόν και ο Μίτσελ δεν έχει προβλήματα, αφού άφησε εκτός αποστολής μόνο όσους δεν υπολογίζει (Ουί Τζο, Σισέ, Μπα, Κουντέ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Άβιλα, Μπόουλερ, Λάιντνερ).

Τέλος, το πρόγραμμα κλεινει με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, που αντιμετωπίζει στη Νίκαια τον Ιωνικό (21:30, Cosmote Sport 1).