Football Manager: Στα γραφεία της εταιρείας που όλοι οι άντρες θέλουν να δουλέψουν – Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε γιατί

Football Manager: Στα γραφεία της εταιρείας που όλοι οι άντρες θέλουν να δουλέψουν – Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε γιατί

Όλα έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο

Για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου τα γραφεία του Football Manager, σίγουρα αποτελούν το ιδανικό εργασιακό περιβάλλον.

Και πως να μην είναι, καθώς τα πάντα εκεί, έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο και το συγκεκριμένο video game, με τους εκατομμύρια φανατικούς σε όλο τον κόσμο.

Σε ένα video που ανέβηκε στο TikTok από την ίδια την εταιρία αποκαλύφθηκαν αρκετοί από τους χώρους του, με τους περισσότερους να μένουν με το στόμα ανοιχτό και να ψάχνουν το πως μπορούν να στείλουν βιογραφικό.

Βλέπετε, κάθε γραφείο είναι αφιερωμένο σε μία ομάδα, ενώ τα meeting rooms θυμίζουν ποδοσφαιρικό γήπεδο. Άλλα είναι σαν κερκίδα, ενώ άλλα σαν τις αίθουσες τροπαίων.

@footballmanager Come for the vintage shirts, stay for the treble 20 🎯 #FootballManager #FM22 #OfficeTour #classicfootballshirts ♬ Aesthetic - Tollan Kim

 

Κάθε εργαζόμενος εκεί, έχει περασμένη στην πλάτη της καρέκλας του, μία φανέλα με το όνομά του, ενώ το καλύτερο είναι η πόρτα που οδηγεί στον εξωτερικό χώρο που μπορούν να χαλαρώνουν και να κάνουν το διάλειμμά τους.

Αυτή δεν είναι διαφανής, αλλά έχει μπροστά της μίας φωτογραφία που παραπέμπει στο τούνελ του γηπέδου από το οποίο βγαίνουν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη του παιχνιδιού.