Μαρσέλο: «Τιμή μου να είμαι μέλος του Ολυμπιακού» – Υποδοχή στις 21:00 αύριο στο Καραϊσκάκη

Μαρσέλο: «Τιμή μου να είμαι μέλος του Ολυμπιακού» – Υποδοχή στις 21:00 αύριο στο Καραϊσκάκη

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Βραζιλιάνος - Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη

Έκανε τη μεγάλη μεταγραφή ο Ολυμπιακός και φέρνει στην Ελλάδα τον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Μαρσέλο μετά από 15 χρόνια στην ισπανική ομάδα έχει ανακοινωθεί από τους ερυθρόλευκους, που κινούνται στον ρυθμό του 34χρονου Βραζιλιάνου. Μάλιστα, οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν ότι η υποδοχή της «ερυθρόλευκης» οικογένειας στον Μαρσέλο θα πραγματοποιηθεί αύριο το βράδυ (5/9, 21:00).

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει ότι η υποδοχή του Παγκόσμιου Μαρσέλο θα γίνει στο “Γεώργιος Καραισκάκης” αύριο (5/9) στις 21:00.

Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να εισέρχονται στις εξέδρες του Σταδίου απο τις εισόδους στις Θύρες 33-35, ενώ τα πάρκινγκ του σταδίου θα είναι ανοικτά μέχρι το όριο διαθεσιμότητας. Οι θύρες θα ανοίξουν στις 20:00».

Μάλιστα, ο πρώην αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης έστειλε το πρώτο του μήνυμα ως παίκτης των Πειραιωτών στους φίλους των πρωταθλητών Ελλάδος. «Είναι τεράστια τιμή μου να είμαι μέλος ενός θρυλικού συλλόγου, όπως ο Ολυμπιακός. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Πάμε Ολυμπιακέ!», ανέφερε σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram, κανόντας ποδαράκι με τη μπάλα.