Γερμανία: Σοκ με τον Σουλτς της Ντόρτμουντ – Κλώτσησε στην κοιλιά την έγκυο φίλη του

Γερμανία: Σοκ με τον Σουλτς της Ντόρτμουντ – Κλώτσησε στην κοιλιά την έγκυο φίλη του

Η Μπορούσια κάλεσε τον παίκτη να δώσει εξηγήσεις, αλλά δεν τον τιμωρεί προς το παρόν σεβόμενη το τεκμήριο της αθωότητας

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για ποδοσφαιριστή της Μπορούσια Ντόρτμουντ, τον Νίκο Σουλτς, ο οποίος θα τεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης μετά από καταγγελίες εναντίον του για ενδοοικογενειακή βία, καθώς όπως κατήγγειλε η πρώην φίλη του, την κλώτσησε στην κοιλιά, ενώ ήταν έγκυος.

Η πρώην φίλη του ποδοσφαιριστή η οποία ήταν έγκυος εκείνη την περίοδο, έχει υποβάλει μήνυση εναντίον του για ενδοοικογενειακή βία το 2020, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο σύλλογος είπε, ότι είχε συναντήσει τον παίκτη και τους συμβούλους του, για να συζητήσουν το θέμα. «Ο Νίκο Σουλτς μας ενημέρωσε, ότι θα υπερασπιστεί τον εαυτό του ενάντια σε αυτές τις κατηγορίες με τη βοήθεια νομικού συμβούλου και, επιπλέον, ζητά να εφαρμοστεί το τεκμήριο αθωότητας».

«Οι καταγγελίες που έχουν διατυπωθεί – για τις οποίες η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν γνώριζε καθόλου μέχρι να εμφανιστούν τα δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης – είναι εξαιρετικά σοβαρές και συγκλονιστικές για την BVB», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους, τονίζοντας ότι «η Μπορούσια Ντόρτμουντ τα παίρνει πολύ σοβαρά και αποδοκιμάζει κάθε μορφή βίας».

Ο σύλλογος, ο οποίος ξεκίνησε τη σεζόν στην Μπουντεσλίγκα με τη νίκη 1-0 επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν το Σάββατο, δήλωσε ότι δεν ήταν σε θέση να λάβει μέτρα σε αυτό το πρώιμο στάδιο της έρευνας. «Η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν είναι μέρος στη διαδικασία και δεν έχει καμία απολύτως εικόνα για τους φακέλους έρευνας ή τις ποινικές διώξεις που προφανώς εκκρεμούν», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.