Παναθηναϊκός: Βίντεο με το γλέντι σε Αργυρό και Φουρέιρα για την κατάκτηση Κυπέλλου – Ποιοι πήγαν και ποιοι όχι

Παναθηναϊκός: Βίντεο με το γλέντι σε Αργυρό και Φουρέιρα για την κατάκτηση Κυπέλλου – Ποιοι πήγαν και ποιοι όχι

Τραγούδησαν Μακέντα και Μπρινιόλι - Έκλεψαν την παράσταση οι Χατζηγιοβάνης και Γκατσίνοβιτς

Μετά από 8 χρόνια Παναθηναϊκός επέστρεψε στις επιτυχίες με την κατάκτηση του Κυπέλλου το Σάββατο στο ΟΑΚΑ, μετά τη νίκη στον τελικό με 1-0 επί του ΠΑΟΚ. Οι πράσινοι το γλέντησαν δεόντως στο νυχτερινό κέντρο Teatro, που εμφανίζονται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα, δημιουργώντας μία… καταπράσινη ατμόσφαιρα.

Από το γλέντι απουσίαζαν ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τον δεύτερο να μην είναι λάτρης των μπουζουκιών, επιλέγοντας να ξεκουραστεί μετά από μία άκρως απαιτητική σεζόν.

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Αργυρός να μην τραγούδησε τον ύμνο του «τριφυλλιού», όμως σήκωσε στην πίστα τον Δημήτρη Κουρμπέλη κι αφιέρωσε σε όλη την ομάδα την μεγάλη του επιτυχία «Στην Αθήνα μου».

Ο Φεντερίκο Μακέντα δεν αγωνίστηκε στον τελικό λόγω της αποβολής του στην Τούμπα, όμως στο Teatro ανέλαβε δράση και τραγούδησε σε άπταιστα ελληνικά το «Τι να το κάνω», μέσα σε αποθέωση.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο συμπατριώτης του, Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος όμως κινήθηκε διαφορετικά, τραγουδώντας το Bella Ciao.

Ξεχωριστή ήταν η παρουσία των Τάσου Χατζηγιοβάνη και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Ο εξτρέμ του Παναθηναϊκού τα έδωσε όλα στο γλέντι, χορεύοντας και ζεϊμπέκικο μαζί με τον Γιάννη Κώτσιρα, ενώ ο Σέρβος μέσος εμφανίστηκε με βερμούδα, φανέλα της Εθνικής Ελλάδος με το όνομα του Χατζηγιοβάνη και γυαλιά ηλίου, ενώ ήταν εμφανές το σημάδι στο μέτωπο από την κλωτσιά του Βιεϊρίνια στη φάση του πέναλτι.

Όπως είναι λογικό, το Κύπελλο έκανε αρκετές βόλτες, καθώς όλοι ήθελαν να βγάλουν μία φωτογραφία με την κούπα. Μάλιστα, την ώρα που το σύνθημα «πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ» είχε μετατρέψει το Teatro σε… Λεωφόρο, η Ελένη Φουρέιρα έκανε έκπληξη γενεθλίων στον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος έσβησε on stage τα κεράκια του.

Πηγή: gazzetta.gr