Champions League: Ο Τσιμίκας στην 11αδα της εβδομάδας

Champions League: Ο Τσιμίκας στην 11αδα της εβδομάδας

Έκανε εκπληκτικό παιχνίδι ο διεθνής αριστερός μπακ κόντρα στην Μπενφίκα

Ο Κώστας Τσιμίκας, MVP στον χθεσινό αγώνα ρεβάνς της Λίβερπουλ με την Μπενφίκα (3-3) για την προημιτελική φάση του Champions League, αφού από τα πόδια του... έφυγαν δύο ασίστ για τα γκολ των Κονατέ και Φιρμίνο, βρίσκεται στην 11αδα «Champions League Fantasy Football Team» της UEFA γι' αυτή την εβδομάδα, συγκεντρώνοντας μάλιστα τη μεγαλύτερη βαθμολογία από όλους τους αμυντικούς:

Τερματοφύλακας: Έντερσον (Μάντσεστερ Σίτι)

Αμυντικοί: Κώστας Τσιμίκας (Λίβερπουλ), Ρεινίλντο (Ατλέτικο Μαδρίτης), Αντόνιο Ρίντιγκερ (Τσέλσι), Τζον Στόουνς (Μάντσεστερ Σίτι), Καίλι Γουόκερ (Μάντσεστερ Σίτι)

Μέσοι: Μέισον Μάουντ (Τσέλσι), Λούκα Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης)

Επιθετικοί: Γκονσάλο Ράμος (Μπενφίκα), Ρομπέρτο Φιρμίνιο (Λίβερπουλ), Τίμο Βέρνερ (Τσέλσι).

Κορυφαίος ο Μόντριτς

Σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, ο Κώστας Τσιμίκας ήταν υποψήφιος για κορυφαίος της αγωνιστικής, μαζί με τους Αλμπιόλ (Βιγιαρεάλ), Στόουνς (Μάντσεστερ Σίτι) και Λούκα Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης), με το βραβείο να καταλήγει στον Κροάτη μέσο των Μαδριλένων, που «έβγαλε» την εξαιρετική ασίστ στο γκολ του Ροντρίγο.

Το γκολ ο Ροντρίγκο

Το γκολ του Ροντρίγκο που «έστειλε» την Ρεάλ Μαδρίτης στην παράταση, αναδείχθηκε ως το κορυφαίο της αγωνιστικής. Υποψήφια ήταν επίσης εκείνα που πέτυχαν οι, Λεβαντόφσκι (Μπάγερν), Μάουντ (Τσέλσι) και Φιρμίνιο (Λίβερπουλ).