Μίλτος Τεντόγλου: Χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου με πανελλήνιο ρεκόρ – Δείτε το άλμα του

Μίλτος Τεντόγλου: Χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου με πανελλήνιο ρεκόρ – Δείτε το άλμα του

«Πέταξε» στα 8,55 μέτρα ο Έλληνας πρωταθλητής - Συγχαρητήρια από Μητσοτάκη και το σύνολο του πολιτικού κόσμου

Μια ακόμα τεράστια επιτυχία έφερε ο Μίλτος Τεντόγλου με την κατάκτηση απόψε της πρωτιάς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, που γίνεται στο Βελιγράδι.

Ο πρωταθλητής μας, μάλιστα, ανήμερα των 24άρων γενεθλίων του έκανε και πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού στίβου με το άλμα στα 8,55 μέτρα, ενώ πριν μερικούς μήνες είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Μητσοτάκης: Μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια 

«Η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τον Μίλτο Τεντόγλου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια, ειδικά σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία» αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εκφράζοντας τα θερμά του συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου.

Συγχαρητήρια και από την Σακελλαροπούλου

Με ανάρτηση στο twitter η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συνεχάρη τον Μίλτο Τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα εις μήκος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Βελιγράδι.

«Θερμά συγχαρητήρια στον Ολυμπιονίκη μας και πρωταθλητή Ευρώπης Μίλτο Τεντόγλου, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Βελιγράδι! Μια νίκη που δίνει σε όλους μας χαρά και αισιοδοξία!» αναφέρει η κυρία Σακελλαροπούλου.

Τσίπρας: Μας προσέφερες αυτή τη χαρά που είχαμε ανάγκη

«Παγκόσμιος πρωταθλητής, στα 24 του, την ημέρα των γενεθλίων του, αυτός ο σπουδαίος αθλητής που κάνει το άλμα να μοιάζει απλή υπόθεση. Μίλτο Τεντόγλου, σήμερα μας προσέφερες αυτή τη χαρά που είχαμε ανάγκη, μέσα στη σκληρή καθημερινότητα των ημερών. Σε ευχαριστούμε» αναφέρει με ανάρτησή του στο twitter ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας.

Νίκος Ανδρουλάκης : Γέμισε όλους τους Έλληνες υπερηφάνεια

«Συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Ο Ολυμπιονίκης μας πρόσθεσε άλλη μια επιτυχία στη λαμπρή αθλητική του καριέρα γεμίζοντας όλους τους Έλληνες υπερηφάνεια» αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Δείτε το άλμα του Τεντόγλου