Superleague: Τρίποντο παραμονής για τον Ατρόμητο επί του Βόλου

Superleague: Τρίποντο παραμονής για τον Ατρόμητο επί του Βόλου

Οι Περιστεριώτες επικράτησαν 2-1 των Θεσσαλών

Ο Ατρόμητος με τον Κουλούρη να σκοράρει στο 90' κέρδισε τον Βόλο με 2-1 στο Περιστέρι και πήρε αέρα 5 βαθμών από τη Λαμία στη μάχη για παραμονή.

Το παιχνίδι έδειχνε να πηγαίνει στην ισοπαλία καθώς το 1-1 παρέμενε μέχρι το 90' της αναμέτρησης, αλλά ο Ευθύμης Κουλούρης, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Ατρόμητου δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Σε κόρνερ από τα δεξιά του Μουνίθ ο Έλληνας στράικερ στο δεύτερο δοκάρι πήρε την κεφαλιά, έφτασε τα 11 φετινά τέρματα και συνολικά τα 30 με τη φανέλα του Ατρόμητου, όσα έχει πετύχει και ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας του Περιστερίου, ο Στέφανο Ναπολεόνι.

Ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα στο πρώτο μέρος και έδειξε πως ήταν η ομάδα που ήθελε περισσότερο τη νίκη. Δημιούργησε ευκαιρίες, είχε δοκάρι στο 23' με τον Άλιμπεκ και τελικά βρήκε το γκολ που του έδωσε το προβάδισμα στο 26' με τον Ντένιτς μετά από εξαιρετική πάσα με τακουνάκι από τον Ναμπί ο οποίος έβγαλε τον συμπαίκτη του τετ α τετ με τον Παπαδόπουλο τον οποίο και νίκησε.

Ο Βόλος κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο 37' με κεφαλιά του Ρεγκατέν από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από σέντρα από τα αριστερά από τον Φεράρι και λάθος έξοδο του Γιαννιώτη. Όμως την τελευταία "λέξη" την είπε ο Κουλούρης δίνοντας τη νίκη στο φινάλε στην ομάδα του.