Superleague: Ξέσπασε στο β΄ ημίχρονο ο Ολυμπιακός 5-1 τον Αστέρα Τρίπολης

Superleague: Ξέσπασε στο β΄ ημίχρονο ο Ολυμπιακός 5-1 τον Αστέρα Τρίπολης

Ελληνικό χρώμα είχε η νίκη με σκόρερ τους Μασούρα (2), Παπασταθόπουλο, Μπουχαλάκη και Ροντρίγκες

Ο Ολυμπιακός μετά τον αποκλεισμό του από την Ευρώπη δείχνει και πάλι το καλό πρόσωπο που είχε δείξει την προηγούμενη σεζόν, με κατοχή μπάλας, πίεση στον αντίπαλο, ευκαιρίες και γκολ, επικρατώντας του Αστέρα Τρίπολης 5-1 σε εξ αναβολής αγώνα της Superleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν τις προθέσεις τους από την αρχή του αγώνα, ωστόσο το α΄ ημίχρονο κύλησε χωρίς να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο, το β΄ ημίχρονο ήταν χορταστικό, με τους πρωταθλητές να βρίσκουν πέντε φορές στόχο. Την αρχή έκανε ο Παπασταθόπουλος στο 52΄ με κεφαλιά σε εκτέλεση κόρνερ του Βαλμπουενά. Δύο λεπτά αργότερα τη σκυτάλη πήρε ο Μασούρας, σκοράροντας μετά από σέντρα του Καρβάλιο.

Στο 57΄ μετά από σέντρα του Βρουσάι ο Μασούρας πέτυχε το 3-0 και στο 67΄ σε εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά και κεφαλιά του Ελ Αραμπί, ο Μπουχαλάκης διαμόρφωσε το 4-0. Στο 75΄ ο Αστέρα μείωσε με τον Καρμόνα να εκμεταλλεύεται κακή απομάκρυνση της μπάλας από τον Μπουχαλάκη. Ωστόσο ο Ροντρίγκες στο 84΄ μετά από πάσα του Ρέαμπτσουκ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Ολυμπιακού, ο οποίος διεύρυνε προσωρινά στους 16 βαθμούς τη διαφορά από τον 2ο στη βαθμολογία ΠΑΟΚ.