Europa League: «Αντίο» Ευρώπη με βαριά ήττα 3-0 από την Αταλάντα για τον Ολυμπιακό

Europa League: «Αντίο» Ευρώπη με βαριά ήττα 3-0 από την Αταλάντα για τον Ολυμπιακό

Αποδοκιμασίες κατά Ονιεκούρου από τους οπαδούς των «ερυθρολεύκων»

Ο Ολυμπιακός απέτυχε για μία ακόμη χρονιά να κάνει το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη, από την οποία αποκλείστηκε με δύο ήττες από την Αταλάντα στο Europa League.

Μετά την ήττα με 2-1 στο Μπέργκαμο, οι «ερυθρόλευκοι» πίστευαν ότι μπορούσαν να ανατρέψουν το σκορ στο «Καραϊσκάκης», αλλά εμφάνισαν το ίδιο κακό πρόσωπο, που έχουν δείξει όλη τη φετινή σεζόν, πληρώνοντας και κάποιες επιλογές του Μαρτίνς, όπως την επιμονή του ν απαίζει ο Ονιεκούρου, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 60΄εν μέσω αποδοκιμασιών για μία ακόμη κάκιστη εμφάνιση του, από τον κόσμο της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός στάθηκε απέναντι στην Αταλάντα ως ίσος προς ίσο μόνο για 30 λεπτά. Από εκεί και πέρα οι Ιταλοί ήταν καλύτεροι και έφθασαν στο γκολ στο 40΄ με τον Μέλε. Στο β΄ ημίχρονο ο Μαρτίνς αποφάσισε να αφήσει την αμυντική τακτική βάζοντας τον Μασούρα αντί του Σισέ, με τον κόσμο στις εξέδρες να φωνάζει μετά το 50΄ το όνομα του Ελ Αραμπί, καθώς Ονιεκούρου και Τικόνιο μόνο πηγή απειλής δεν ήταν για την εστία της Αταλάντα.

Στο 66΄ όμως οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Μαλινόβσκι. Στο 68΄ ο Μαρτίνς έριξε στο παιχνίδι τον Ελ Αραμπί αντί του Λαλά, αλλά ένα λεπτό αργότερα ήρθε και το 3-0 και πάλι με τον Μαλινόβσκι. Από εκεί και πέρα η Αταλάντα «κατέβασε» ταχύτητα, διαχειρίστηκε το εναπομείναν χρονικό διάστημα και έφθασε στην νίκη και την πρόκριση.